Asta Rakentaja-messut järjestetään 13.–15.2.2015 Tampereella

Talo

Työkalut kuntoon: rakentaja-messut esittelee osaajia, palveluita ja tuotteita. Sisustus 2015 –tapahtuma sisustaa ja kierrättää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen rakentuu 13.–15.2.2015 rakentamisen, remontoinnin ja asumisen suurtapahtuma Asta Rakentaja. Luvassa on laadukas ja monipuolinen tuote-, palvelu- ja tietokattaus asiantuntijaseminaareja unohtamatta. Viikonlopun tarjontaa täydentää samanaikaisesti toteutettava uusi sisustamisen ja somistamisen tapahtuma Sisustus 2015, jossa on 61 näytteilleasettajaa.

Rakentaja-messut tarjoaa tietoiskuja ja työnäytöksiä

Asta Rakentaja 2015 -messujen laadukas ohjelma tarjoaa useita asiantuntijaseminaareja, tietoiskuja ja työnäytöksiä kiinteistöalan ammattilaisille, taloyhtiöiden päättäjille sekä omakotitalorakentajille ja -asujille.

Perjantaina järjestetään ammattilaisille kohdistetut Laadun Rakentajat 2015 ja Ratkaisut korjausrakentamiseen ja ohjeita taloyhtiön hallinnoimiseen -seminaarit. Tietoiskuissa puhuttavat asuntomarkkinoiden tilanne, kodin turvallisuus ja energia-asiat. LVI-opastuksen sekä rakennus- ja remonttineuvonnan lisäksi luvassa on myös ajankohtaista asiaa radonista ja tietoa kotitalouksien rakentamisilmoituksista Verohallinnon näkökulmasta.

Puusuutareiden eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijoiden rakentama TuoteTalo esittelee konkreettisesti erilaisia rakennus- ja materiaaliratkaisuja.

Asta -rakentaja-messut - tuotetalo

TuoteTalo esittelee konkreettisesti erilaisia rakennus- ja materiaaliratkaisuja.

Viikonlopun messuisäntänä toimii remonttimies Jorma Piisinen

Jorman tietoiskuissa kuullaan niksit moneen omakotiasujan ja -rakentajan kysymykseen aina asumiskustannuksissa säästämisestä laatoittamiseen. Työnäytöksissä puolestaan Piisinen esittelee parhaat neuvot rintamamiestalon lisäeristykseen ja kosteusturvallisen pesuhuoneen vedeneristyshommiin.

Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt kertoo myyntimiehen kymmenen neuvoa onnistuneeseen asuntokauppaan. Sunnuntain perinteisen hyväntekeväisyyshuutokaupan meklarina on huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Huudettavana on esimerkiksi runkonaulain, viimeistelynaulain, keittiön pienelektroniikkaa sekä termostaattisuihkusetti. Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen alueen toimintaan.

Sisustus 2015 -tapahtumasta kotimaisia sisustuslöytöjä ja kierrätysideoita kotiin

Asta Rakentaja -messujen kanssa yhtä aikaa toteutettava uusi Sisustus 2015 -tapahtuma keskittyy kodin sisustamiseen esitellen herkullisia ideoita, sisustus- ja somistustuotteita sekä palveluita viihtyisään ja yksilölliseen kotiin.

Huonekalujen, valaisimien ja sisustustekstiilien lisäksi tapahtumassa on myynnissä muun muassa käsityönä tehtyjä, ekologisia sisustus- ja käyttöesineitä sekä keraamisia astioita ja kuvataidetta. Tapahtumasta löytyy hurmaavia kierrätysideoita sekä sisustustuotteita, joihin on käytetty ullakoiden aarteita eli aitoja vanhoja vintagetapetteja 1950–1970-luvuilta.

Paikan päällä saa sisustusneuvontaa ja työnäytöksissä opastetaan esimerkiksi kankaisen sisustuslaatikon ompelussa ja nojatuolin verhoilussa.

Asta Rakentaja -messut 13.–15.2.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A- ja E-hallissa. Uusi Sisustus 2015 -tapahtuma 13.–15.2.2015 D-hallissa. Tapahtumat ovat avoinna kaikkina päivinä klo 10–17.

 

Lisätietoja: www.asta.fi ja www.sisustustapahtuma.fi.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

jorma piisinen kierrätys messut puutarhan sisustaminen rakentaminen


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: