Lasitiili rakennus- ja sisustusmateriaalina on kasvattanut suosiotaan vuosien varrella kun markkinoille on kehitelty muurattujen rakenteiden lisäksi monipuolisia kiinnitysmenetelmäratkaisuja. Lasitiiltä voidaan käyttää monipuolisesti niin vaativissa rakennuskohteissa kuin sisustuselementtinä.
Erityisen hyvin lasitiili materiaalina sopii kylpyhuoneeseen ja muihin kosteisiin tiloihin. Se tekee tilasta valoisan ja avaran. Eri väreillä ja pintakuvioilla voidaan säädellä valon määrää ja väriä ja siten vaikuttaa tilan tunnelmaan.
Vitrea Oy on valmistanut markkinoille uuden tuotteen, AquaBlock Novan, joka on uusi malli suositusta AquaBlock-lasitiilisuihkuseinästä.
AquaBlock Nova on asennusvalmis suihkuseinä, joka soveltuu käytettäväksi kaikissa pesutiloissa ja on helppo itse asentaa paikoilleen. Uutta AquaBlock Novassa on pyöreä pääty ja sen valmistuksessa on käytetty uutta kirkastettua lasimassaa. AquaBlock Novasta on saatavilla kaksi perusmallia: 3 x 10 ja 4 x 10 lasitiiltä. Suihkuseinän väri on kirkas lasi. Suihkuseinän suositushinta on 680 € – 740 € seinän leveydestä riippuen. Myynti rakennustarvikeliikkeet.