ABLOY SENTO jatkaa vahvaa ABLOY-avain- ja lukkojärjestelmien tuoteperhettä. Se on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. Symmetrisen avaimen luontevan ja täsmällisen käyttötuntuman salaisuus on uudessa AWS-toimintamekanismissa (Anti-wear-systemTM). Abloy Oy:n rekisteröimä AWS-mekanismi perustuu sylinterissä eli avainpesässä olevaan toimintoon, joka takaa pitkän käyttöiän ja täsmällisen käyttötuntuman.

ABLOY SENTO on tarkoitettu jokaisen suomalaisen käyttöön, niin kotiin kuin toimistoihin. Lisäavaimet tilataan tehtaalta avainkortin ja tunnuslukujen avulla.

SENTO-tuotevalikoima kattaa lähes kaikki lukitustarpeet, mukaan lukien käyttö- ja varmuuslukot, riippulukot ja kalustelukot.

Tarussa vain kuningas Arthur itse pystyi vetämään mystisen miekan kivestä. Se oli puhdassydämiselle sankarille tarkoitettu ylivoimainen väline tehdä maailmasta parempi paikka. Abloyn päämäärä on puolestaan edistää turvallisuutta omalla toiminta-alueellaan, niin koti- kuin ulkomaisilla markkina-alueilla, lanseeraamalla säännöllisesti peruskeksintöönsä pohjautuvia uusia innovaatioita.

Lisätietoja Abloy, www.abloy.fi.