MAINOS

Suojaa terassi auringonpaahteelta

Talo

Oletko kaivannut vinkkiä siihen, kuinka suojaudut auringon paahteelta terassilla. Mira Laurila Lumonilta antaa vinkin uutuustuotteesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mistä aurinkosuojatuotteessa on kyse?

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella tai terassilla. Verhot voidaan asentaa myös terassin lasikattoon. Ne valmistetaan parvekelasien mittojen mukaan, eivätkä haittaa lasituksen käyttöä.

Miten aurinkosuojaverhot asennetaan?


– Auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella tai terassilla, Mira Laurila Lumonilta kertoo.

Verhot voi tilata asennettuna terassi- tai parvekelasitilauksen yhteydessä. Auringonsuojaverhot voi tilata asennettuna myös jälkikäteen tai asentaa ne itse paikalleen.

Mitä tuote maksaa?

Tuotteen hinta on alkaen 79€/ neliö + asennuskustannukset. Tarkan verhojen hinnan omalle parvekkeelle tai terassille saa helpoiten ottamalla yhteyttä Lumon-verhomyyjään.

Muuta tärkeää?

Verhomateriaalit ovat pestävää, antistaattista, 100-prosenttista polyesteriä. Värit ovat läpinäkyvä tai läpinäkymätön harmaa ja valkoinen.

Lisätietoja: www.lumon.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.