MAINOS

Hyllyt täynnä mediaa – ota huomioon nämä viisi seikkaa

Sisustus

Yhä korkeammaksi kasvavat laitepinot saavat kenen tahansa kotiteatterin omistajan hiukset harmaiksi. Kunnon mediasäilytysjärjestelmä tuo ensiavun laiteähkyyn.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kantavuus

Mitä laadukkaampi AV-laite, sen painavampi se on. Siksi myös laitetelineeltä vaaditaan kantavuutta. Punnitse mitä oma laitepinosi painaa ja valitse säilytysratkaisu, jossa kantavuus riittää. Heppoisimpien telineiden kokonaiskantavuus on parinkymmenen kilon luokkaa, mutta järeämmissä malleissa pelkästään yhden tason kantavuus voi olla yli 30 kiloa.

Esille vai piiloon?

Haluatko esitellä näyttävää laitevalikoimaasi kaikille vai jemmata kapineet siististi kaappiin piiloon silloin kun niitä ei käytetä? Tekniikkafriikille avohylly, sisustuksellista ratkaisua etsivälle ovellinen laitekaappi!

Leffat piiloon

Markkinoilta löytyy myös laitetelineitä, joissa on laatikostoja tai hyllyköitä dvd-levyille. Laajan leffakirjaston omistaja ostaa elokuvakokoelmalleen erillisen kirjahyllyn, johon hän asettaa leffat siististi aakkosjärjestykseen.

Johtoviidakko

Monta laitetta = paljon johtoja! Tarkista että laitehyllyssä on valmiit kolot piuhoille sekä passelisti ekstratilaa, johon voi sjoittaa ylimääräiset johtometrit.

Sisustuksellisuus

Perhesovun säilyttämiseksi pelkkä mediasäilytysratkaisun toimivuus ei riitä, pitää olla myös sisustuksellisuutta. Pelkästään materiaalivalikoima on laaja: puuta, alumiinia, lasia…

Kuva: Pixabay

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

dvd hylly kotiteatteri laite lasiovi mediasäilytysjärjestelmä säilytys säilytysjärjestelmä