IVT Lämpöpumput on tuonut markkinoille IVT Nordic Inverter LR-N-ilmalämpöpumpun, jonka tekniset uudistukset mahdollistavat tehokkaan ja hiljaisen toiminnan.

Uutuuspumppua on saatavana kahta eri teholuokkaa, 09LR-N 5 kW ja 12LR-N 6 kW. Uuden tekniikan ansiosta pumppu voi tuottaa jopa 10 % aiempaa suuremmat säästöt per vuosi. Uudistetussa sisäyksikössä on kolmiasentoinen ilmanohjaus, mikä tekee siitä erityisen hiljaisen. Hiljainen on myös ulkoyksikkö puhaltimen uuden muotoilun ansiosta. Uuden kompressorin lämmitysteho puolestaan riittää tuottamaan lämpöä vielä -30 °C:n pakkasessa ja toisaalta yhtä korkeissa hellelukemissa se pitää huonetilat tasaisen viileinä.

A-energialuokkaan kuuluva ilmalämpöpumppu lämmittää, viilentää, mutta toimii myös ilmanpuhdistajana. Ilmalämpöpumpun Plasmacluster-ilmanpuhdistin tuottaa positiivisia ja negatiivisia ioneja, jotka vähentävät huoneilman epäpuhtauksia ja hiukkasia sekä neutraloivat hajuja.

IVT Nordic Inverter -ilmalämpöpumpuille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki, ainoana Suomessa. Erityisesti kesämökkiläisten arvostama +10 °C:n ylläpitolämmitys on IVT Nordic Inverter LR-N:n vakiovaruste, GSM-kauko-ohjaus on saatavana lisävarusteena.

Lisätietoja jälleenmyyjiltä, ja osoitteesta www.ivt.fi.