MAINOS

Uusi kivitalomallisto, joka on kustannustehokas ja energiaa säästävä

Talo

HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeesta kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta ja sopivan kokoisesta kivitalosta joka on energiatehokas sekä edullinen asua ja omistaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kivitalon energiatehokkuus, hyvä ääneneristävyys, massiivisuus ja lahoamattomuus sekä edulliset käyttökustannukset ja korkea jälleenmyyntiarvo tekevät kivitalosta kokonaisedullisen ja halutun ratkaisun.

HB Kivitalot Oy on tuonut markkinoille uuden ja näyttävän tyyppitalomalliston


HB Kivitalot, City-mallisto

 

HB kivitalojen perusajatuksena on ollut luoda mallisto, jossa on otettu huomioon suomalaisen perheen asumiselle asettamat korkeat vaatimukset ja jossa rakenneratkaisut ovat valmiiksi mietittyjä erityisesti kivitalorakentamista silmälläpitäen. Arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kanssa yhteistyössä luotu talomallisto tarjoaa valmiin ja järkevän tavan rakentaa oma unelmien kivitalo, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Malliston talojen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet mm. kustannus- ja energiatehokkuus, ilmeikkyys sekä tietysti mahdollisimman toimiva kokonaisuus. Talomallistossa on huomioitu monipuoliset runkorakennevaihtoehdot, kattoratkaisut sekä tontille asetetut rakennusmääräykset (rinne- tai tasamaaratkaisu).

Mahdolliset asiakkaan toivomat muutokset voidaan toteuttaa yhdessä arkkitehdin kanssa, ja niistä aiheutuvat kustannukset lisätään kokonaiskustannuksiin. Tyyppitalojen toimitussisältö ja hinnasto löytyvät erillisestä esitteestä.

Kattava toimitussisältö ja saatavilla oleva asennusapu rakentajan turvana

  

HB Kivitalojen perusmateriaalitoimitus sisältää ns. säältä suojaan materiaalitoimituksen; ulkoseinä materiaalit, kantavat ja kevyet sisäseinät, yläpohjan rakenne (kattoristikot, vesikatemateriaali, yläpohjaeriste), ikkunat ja ulko-ovet, HB-betoniportaat.

Asiakkaalla on mahdollisuus täydentää perusmateriaalitoimitusta laajemmalla HB Kivitalojen tähtitoimituksella. Tämä sisältää laajemman ja kattavamman materiaalitoimituksen mm. routa- ja lattiaeristeet, sokkelilevyt, bitumikaista ja raudoitteet. Asennustyö tarjotaan erikseen ja se on asiakkaan ja hänen valitsemansa asennusyrityksen välinen asennussopimus.

HB Kivitalojen ylivertainen eriste – UEH380 – säästää lämmityskuluissa


Eristeen U-arvo on uskomattoman hyvä, 0,12 W/m2K

HB-UEH380 uretaanieristeharkko  antaa rakentajalle entistä enemmän teknistä ylivoimaa. Uuden, entistä edistyksellisemmän muurattavan eristeharkon ja siinä olevan nerokkaan eristysmateriaalin myötä saadaan valmista energiatehokasta harkkoseinää nopeasti ja helposti. Voidaankin sanoa, että seuraavan sukupolven edistyksellinen seinärakenne on syntynyt.

Täysin uusi, muottiin valettu polyuretaanieriste mahdollistaa UEH380 harkolle erinomaiset ääneneristävyysarvot sekä tietysti uskomattoman hyvän lämmöneristävyysarvon, seinärakenteen laskennallinen U-arvo 0,12 W/m2K!

UEH380-harkoilla rakennetaan varmasti lämmin ja kestävä kivitalo.

Tiivis harkkokivitalo säästää energiaa – vedoton ja lämmin koti UEH380-eristeharkko täyttää viranomaisten asettamat tiukentuneet energiansäästövaatimukset erinomaisesti. Erittäin hyvän lämmöneristävyytensä ja varaavuutensa vuoksi se on myös ekologisesti viisas ratkaisu – hyvin eristetty ja tiivis talo säästää lämmitysenergiaa!

HB-Juha julkisivuharkko kasvattaa suosiotaan

Uutena ratkaisuna HB Kivitalot Oy tarjoaa talomallistossaan jatkuvasti suosiotaan kasvattaneen JUHA-julkisivuharkkoon perustuvan ratkaisun.

Siinä talon sisäkuori ladotaan 150 mm valuharkoista, jolloin päästään nopeasti säältä suojaan. Eristeenä toimii 150 mm polyuretaanieriste, jolla päästään vuoden 2010 alusta voimaan astuvien tiukentuneiden energiansäästömääräykset alittavaan seinärakenteen U-arvoon 0,17 W/m2K.

Pintamateriaalina toimii elävä- ja lohkopintainen JUHA-julkisivuharkko, jolla saadaan taloon luonnollinen ja kaunis ulkonäkö. Värit ovat harmaa, punainen, ruskea, oljenkeltainen ja valkoinen.

HB-Priima väliseinälevy ei pala eikä lahoa

HB-Priima -väliseinälevy on turvallinen, kivipohjainen rakennusmateriaali, joka kestää hyvin kosteutta. Se ei pala eikä lahoa. Käyttämällä HB-Priimaa kosteiden tilojen rakenteissa hyvän rakennustavan mukaisesti, vältytään laho- ja homevaurioilta. HB-Priima on kehitetty nykyaikaiseen rakentamiseen HB-Priima -väliseinälevyllä rakennat kätevästi kevyet väliseinät ja puurakenteisten ulkoseinien sisäverhoukset. Ympäripontattuna ja tarkkamittaisena HB-Priima on erittäin helppo ja nopea asentaa. HB-Priima -järjestelmä käsittää kolme eri paksuista väliseinälevyä.

Lähes 50 vuoden kokemuksella

Aito kivitalo on monelle meistä unelma ja yksi elämän tärkeimmistä hankkeista, jonka toteuttamisessa HB Kivitalot Oy haluaa olla apuna koko ammattitaitoisen organisaationsa voimin.

HB Kivitalot Oy kuuluu HB-Betoniteollisuus Oy konserniin, jolla on pitkäaikainen, lähes 50 vuoden kokemus harkko- ja betonituotteista. Pitkäaikainen tietämys betonista ja betonirakenteista palvelee taloasiakkaitamme rakennusprojektin ajan.

Lisätietoja: www.hbkivitalot.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hb kivitalot kivitalo omakotitalo talopaketit talopaketti u-arvo uretaanieriste valmistalo