Kun usko digi-TV:n suurien lupauksien täyttymiseen on monelta jo mennyt, Maxisat Oy lanseeraa uuden Maxivision-palvelun. Kyseessä on kaikkien laajakaistaoperaattoreiden verkossa toimiva interaktiivinen maksutv-palvelu, joka mm. kolminkertaistaa antennitalouksille saatavilla olevan maksukanavamäärän ja vapauttaa tilaamaan tv-palvelut suoraan netistä vuorokauden ympäri.

Laajan kanavavalikoiman saadakseen ei tarvitse enää asentaa satelliittilautasta. Helppokäyttöisyytensä ansiosta Maxivision sopii kenelle tahansa television peruskäyttäjälle. Kanavat voi tilata itsepalveluna verkosta ilman jonotusta ja odottelua siten, että verkkomaksusuorituksen jälkeen ohjelmat aktivoituvat vastaanottimeen noin puolessa minuutissa. Kanavia voi tilata vaikka yksittäin tai oman valinnan mukaisina yhdistelminä, ja tilausjakson pituuden voi määritellä itse yhden kuukauden minimistä alkaen.

Maxivision kulkee näppärästi myös mukana esimerkiksi muutossa tai loma-asunnolle: se toimii kaikkialla, missä on riittävän nopea laajakaista. Suurin osa palveluista toimii jo kahden megan laajakaistaliittymissä, ja kahdeksan megaa riittää tulossa olevien teräväpiirtolähetysten katseluun.

Maxivision-palvelu koostuu digiboxista, jossa on sekä antenni- että laajakaistaverkon HD-virittimet, verkkotallennuksesta ja laajasta valikoimasta maksullisia TV-kanavia. HD-sisältöjä aletaan tarjota tämän vuoden aikana. Ohjelmistopäivitykset latautuvat netistä automaattisesti, joten teknisessä kehityksessä pysytään vaivatta mukana jatkossakin.

Maxivisionin verkkokovalevy korvaa tallentavat digiboxit ja muut ulkoiset tallennuslaitteet vakiona tarjottavalla 100 tunnin tallennuskapasiteetillaan, jota voi hankkia lisää rajattomasti. Samanaikaisesti voi tallentaa niin monelta kanavalta kuin haluaa. Ajastukset voi tehdä ohjelmaoppaasta TV-ruudulla tai vaihtoehtoisesti missä ja milloin vain nettiyhteyden ja tietokoneen avulla.

Laitteiden ja kanavapakettien toimitukset alkavat helmikuun alusta.

Katso kanavaluettelo ja lue lisää www.maxivision.fi.