Kiire ja tiukat aikataulut ovat saaneet ihmiset suosimaan pieniä, mutta usein toistuvia siivouspyrähdyksiä yhden isomman ja aikaa vievän siivouksen sijasta.
Electroluxin kuluttajatutkimus kertoo, että Euroopassa 49 % miehistä ja 52 % naisista kokee ajanpuutteeseen ja kiireeseen liittyviä paineita. Kaikista naisista 70 % kertoo suosivansa päivittäistä ja nopeaa siistimistä viikoittaisin suursiivouksen sijaan.
imuri_electrolux_kokoMaailman johtavan kodinkonevalmistajan Electroluxin Ergorapido 2in1 on suunniteltu tämän kokemuksen pohjalta ja on ollut osaltaan luomassa ”pikasiivoukseksi” kutsutun trendin syntymistä. Tällä imurilla on helppo imuroida kodin tiloja sujuvasti juuri silloin, kun aikataulut sen parhaiten sallivat.
Electrolux tuo syksyllä markkinoille uuden version Ergorapido 2in1 akkuimurista. Johdoton Ergorapido 2in1 on ladattava varrellinen imuri, johon on integroitu irrotettava käsiosa. Varrellista imuria voi käyttää lattiapintojen pikaiseen imurointiin ja käsiosan avulla onnistuu myös pöytien ja istuinten siistiminen. Uudessa imurissa on entistäkin tyylikkäämpi muotoilu sekä parempi suorituskyky. Uusi Ergorapido 2 in 1 on saatavana upeissa trendiväreissä.
Keveydestään ja kompaktista koostaan huolimatta Ergorapido on tehokas siivousapu, jonka sykloninen pölysäiliö ylläpitää hyvää imutehoa. Korkea imuteho ja suulakkeen pyörivä harja takaavat erinomaisen siivoustuloksen.
Uusien Ergorapidojen värivaihtoehdot ovat metallinhohto hiekka, oranssi, fuksianpunainen ja ruskea.
Uusi Ergorapido on saatavilla syyskuusta lähtien.
Tuotteen suositushinta on 149 €.
Lisätietoja: www.electrolux.fi