Tyylikästä Energica-imuria on pitkän varren ja ergonomisen muotoilun ansiosta helpompi käsitellä kuin perinteistä imuria. Energica mahtuu pieneen tilaan, joten sen säilytys on kätevää. Imuri on palkittu iF Design Award 2008 -palkinnolla.
Energica-imurilla suomalaiset voivat siivota uudella tavalla: helposti, mutta tehokkaasti. Imurissa yhdistyvät ergonominen pystyasennossa siivoaminen ja perinteisen imurin suorituskyky. Energica on yhtä tehokas kuin tavalliset pölynimurit. Sen maksimi liitäntäteho on 1600 W.
Varrellista imuria voi säilyttää tavallista imuria kätevämmin ja pienemmässä tilassa. Tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta imuria voi pitää myös esillä, eikä sitä tarvitse piilottaa siivouskomeroon. Energica sopii kotitalouksien lisäksi hyvin myös pienten yritysten ja liiketilojen käyttöön.
Tyylikkäästi muotoiltu ergonominen imuri
Energica on tyylikäs, virtaviivainen imuri, jonka muotoilussa on otettu huomioon ergonomia ja helppokäyttöisyys. Imurin muotoilu on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, sillä se palkittiin juuri iF Design Award 2008 -palkinnolla.
Ergonomista ajattelua parhaimmillaan on muun muassa Energican tehonsäätö. Tehonsäätö sijaitsee kädensijassa, joten sitä varten ei tarvitse kumartua alas. Tehonsäätö on nopeaa ja tarkkaa sormella rullattavan säätimen ansiosta. Tehonsäädön muotoilussa ja toimintatavassa on otettu mallia tietokoneen hiirestä.
Kädensija on pehmeää kumia, joten siitä saa tukevan otteen. Kuminen kädensija antaa lisäksi hyvän tarttumapinnan, jos imuri halutaan asettaa nojaamaan seinää tai pöytää vasten imuroinnin jälkeen. Imurin varressa olevat johdon pidikkeet ovat myös kumiset, joten tauon aikana imuri voidaan laittaa nojaamaan myös niitä vasten.
Kätevät lisätarvikkeet helpottavat siistimistä
Lattiasuulake on suunniteltu erityisesti Energicaa varten, ja säätöpainikkeen ansiosta sillä voi imuroida sekä kovalla lattialla että matolla. Suulakkeen kumipuskuri suojaa huonekaluja kolhuilta. Imurin varustukseen kuuluvat myös jatkoputki ja parkettisuulake. Jatkoputken avulla on helppo imuroida ahtaista paikoista, kuten sängyn ja sohvan alta. Parkettisuulake on erikoissuulake herkemmille lattiapinnoille.
Imurin lisätarvikesettiin kuuluvat olkahihna, pölyharja, rakosuulake sekä jatkoletku, joka helpottaa piensuulakkeiden käyttämistä. Esimerkiksi kirjahyllyn päältä on kätevä imuroida pölyharjan ja jatkoletkun avulla.
Energica ZS 203 on pölypussiton, ja siinä on pestävä Hepa-suodatin. Valkoisessa mallissa on läpinäkyvä sininen pölysäiliö. Imurin johto on 8 metriä pitkä ja siivousulottuvuus 10 metriä.
Varrellinen Energica-pölynimuri on myynnissä valtuutetuilla Electrolux-jälleenmyyjillä. Imurin suositushinta on 119 euroa.
Lisätietoa: www.electrolux.fi