Haluatko hengittää parempaa sisäilmaa? Keskuspölynimurilla saat haitalliset hiukkaset tehokkaasti ulos, poistoilman mukana.
Keskuspölynimurien valmistaja Electrolux Central Vacuum Systems (ennen Beam Industries) täydentää viime keväänä markkinoille tuomansa Serenity 3.0 -sarjan tuotevalikoimaa kahdella uudella mallilla, jotka tekevät keskuspölyimurista käyttäjäystävällisemmän. Uusissa malleissa on ainutlaatuinen LCD-näyttö ja Aspira-letku, jonka käsikahvasta keskuspölynimurin imuteho voidaan säätää portaattomasti. Aspira-letku sopii kaikkiin Serenity 3.0 -sarjan keskuspölynimureihin.
LCD-näyttö mahdollistaa keskusyksikön tilan jatkuvan valvonnan
LCD-näyttö mahdollistaa keskusyksikön tilan jatkuvan valvonnan.
Liukukytkimen avulla keskuspölynimurin imuteho voidaan säätää portaattomasti.
Liukukytkimen avulla keskuspölynimurin imuteho voidaan säätää portaattomasti.
Beam LCD -näyttö mahdollistaa keskusyksikön tilan jatkuvan valvonnan helposti ymmärrettävillä järjestelmän valikossa näkyvillä hymiöillä. LCD valvoo keskusimurijärjestelmää ja kertoo pölyn määrän pölysäiliössä, imutehon, moottorin ja sähköjärjestelmien tilan sekä mahdollisen huollon tarpeen. Lisäksi valikko näyttää paikallisen ajan ja lämpötilan. Kun keskusyksikkö on pois päältä, näyttö kertoo imutehon viimeisen toimintakerran aikana. Järjestelmä myös ilmoittaa, milloin moottori on käynyt 500 tuntia. Tästä käyttäjä tietää, että keskusimurin hiilet ja suodatin on syytä tarkistaa ja tarpeen vaatiessa vaihtaa. Nämä huoltotoimet pidentävät moottorin käyttöikää.
Serenity 3.0 -sarja edustaa Beamin uusinta teknologiaa. Sarjan keskusimureissa on mallista riippuen jopa 20 prosenttia tehokkaammat moottorit, mikä lisää imutehoa ja imurointi käy entistä nopeammin ja helpommin. Pehmeä käynnistys lisää moottorien käyttöikää ja Quiet Pack -eristepaketin ja Sound Off -äänenvaimennuksen ansiosta keskusimurissa on hiljainen käyntiääni. Sarjan pölysäiliökoneisiin voidaan asentaa nyt myös pölypussi, mikä parantaa hygieniaa entisestään.
Beam Aspira Vario 10m siivousvälinesarja liukukytkimellä maksaa noin 299 euroa. LCD -näytöllä varustetut mallit alkaen 995 euroa. Beam-keskusimureita myyvät hyvin varustellut rautakaupat ja LVI-liikkeet.