Parempi pölynpoistokyky vähemmällä energialla
Ultra Silencer Greenin pieni liitäntäteho, vain 1250 W, on hyväksi ympäristölle: pienempi liitäntäteho tarkoittaa vähäisempää energiantarvetta. Green käyttääkin 33 prosenttia vähemmän energiaa kuin maailmalla yleiset 2000 W:n imurit.
Kun imuroi Greenillä tunnin viikossa normaalin imurin sijaan, säästyy 10 vuodessa energiaa 390 kWh, mikä vastaa 60 W hehkulampun palamista 271 vuorokautta. Yhden tunnin imurointi viikossa imurilla, jossa on 2000 W liitäntäteho, vastaa 60 prosenttia A-luokan jääkaapin viikoittaisesta energiankulutuksesta.
Greenin pölynpoistokyky on pienemmästä liitäntätehosta huolimatta yhtä hyvä kuin tavallisessa 2000 W imurissa. Greenin tehokas imuteho-yksikkö käyttää watteja korkean imutehon tuottamiseen, eikä ylimääräisiä tehoja kulu lämpöenergian tuotantoon. Pölynimurin suorituskykyyn vaikuttaa olennaisesti myös suulake. Greenin erittäin tehokas Dust Magnet -lattiasuulake imee pölyt tehokkaasti myös suulakkeen edestä ja sivuilta.
Valmistettu kierrätetystä muovista
Ultra Silencer Green -pölynimuri on markkinoiden ensimmäinen imuri, jonka valmistamiseen on käytetty kierrätettyä muovia. Greenin muoviosista 55 prosenttia on valmistettu kierrätetystä muovista, ja imurista 93 prosenttia voidaan uudelleen kierrättää. Greenin pakkausmateriaalista yli puolet on kierrätettyä pahvia ja paperia.
Kierrätetyn muovin käyttäminen imurin valmistusmateriaalina vähentää huomattavasti ympäristön kuormitusta. Yhden Ultra Silencer Green -imurin valmistamiseen kuluu kaksi litraa vähemmän raakaöljyä ja 80 litraa vähemmän vettä kuin tavallisen imurin muovien valmistamiseen.
Ultra Silencer Green vähentää myös melusaastetta, sillä se on markkinoiden hiljaisin pölynimuri. Greenin äänitaso on vain 71 dB.
Tarvikkeet viimeistelevät tehokkaan pölynpoistokyvyn
Ultra Silencer Greenissä ovat mukana kaikki tehokkaaseen pölynpoistoon vaadittavat tarvikkeet. Pölynimurissa on pestävä Hepa H 12 -suodatin ja vaihdettava s-bag-pölypussi. Johdon pituus on 9 m, ja siivousulottuvuus 12 m. Imurin mukana tulevat yhdistelmäsuulake ja rakosuulake.
Ultra Silencer Green on myynnissä valtuutetuilla jälleenmyyjillä huhtikuussa 2008. Pölynimurin suositushinta on 229 euroa.
Lisätietoja: