Värisilmän uusi Etage-mallisto on jatkoa suureen suosioon nousseille, vuonna 2007 lanseeratuille Etage-tapeteille. Uudet Etage-tapetit on suunnitellut Boråstapeterin Design Studiossa työskentelevä Ingela Wingborg. Hän on tuonut aikaisempien Etage-suosikkien rinnalle useita uusia värejä ja muotoja sekä laajentanut malliston 30 tapetista 42 tapettiin.

Etage-tapeteissa klassisuus yhdistyy nykyaikaiseen, innostavaan designiin. Uutuustapettien kuviomaailma on haettu kasviherbaariota varten kuivatuista ja prässätyistä kasveista. Mukana mallistossa on suuria kukkia, kiehtovia lehtiä ja aaltoilevina kulkevia ruohoja. Muutamissa tapeteissa kesäinen kukkaniitty näyttäytyy ääriviivamaisina piirustuksina. Lisäksi mukana on hillittyjä, yksivärisiä tapetteja. Malliston värimaailma koostuu murretuista ruskean, harmaan ja luumun sävyistä. Lisäksi mukana on mustaa ja valkoista sekä hentoja sinisen ja vihreän värejä. Lisäkiinnostavuutta tapettien pintaan on tuotu hohtavalla kiillolla ja hennolla akryylimassakohokuvioinnilla.

Tapetit ovat helposti kiinnitettäviä EasyUp-tapetteja, jotka on valmistettu kestävästä ja mitassaan pysyvästä non-woven-materiaalista. Tapettien valmistuksessa on kiinnitetty erityishuomiota myös viimeistelyyn: koska tummasävyisten tapettirullien päät on läpivärjätty, tapettivuotien reunoista ei jää seinälle vaaleita saumoja.

Uudet Etage-tapetit tulevat myyntiin lokakuun 2009 alussa.

Lisätietoja Värisilmä, www.varisilma.fi.