MAINOS

Varmista kotisi turvallisuus. Uusi kodin turvallisuuden sivusto on avattu

Talo

Uudelle kodin turvallisuuteen keskittyvälle sivustolle on kerätty hyödyllistä tietoa siitä, miten kodista voi saada entistä turvallisemman.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Palovaroitin.fi-sivusto sisältää tietoja mm. paloturvallisuudesta, erilaisista palovaroittimista ja muista kodin turvatuotteista sekä vaaratilanteista ja miten ne voidaan ennaltaehkäistä. Sivustolta selviää, mitä kaikkea täytyy ottaa huomioon, kun suunnitellaan kodin turvallisuutta.

Sivustolla voi käydä kurkistamassa kodin eri huoneisiin. Turvallisuusvinkkejä on niin eteiseen, keittiöön, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Kussakin huoneessa on käsitelty kyseiselle tilalle tyypilliset vaaratilanteet, miten ne voidaan huomioida etukäteen ja mitkä ovat suositeltavat turvatuotteet.

Sivustolle on koottu keskitetysti kaikki palovaroittimia koskevat lait ja määräykset sekä vinkkejä siitä, mitä eri tekijöitä on syytä huomioida rakennettaessa uutta tai remontoitaessa vanhaa. Vertaile -osio auttaa valitsemaan oikeat mallit talon eri huoneisiin ja tiloihin. Sijoita -osiosta löytyy puolestaan apua kodin turvatuotteiden sijoitteluun mallikuvineen.

Koti on paikka, jossa jokainen haluaa tuntea olonsa turvalliseksi. Tämän vuoksi onkin syytä tarkistaa, ovatko kodin turvallisuusasiat kunnossa. Varmista siis kotisi turvallisuus ja tutustu sivustoon www.palovaroitin.fi.

Artikkelin lähde Fin-Alert Electronics Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.