Haluatko kotisi kosteisiin tiloihin kestävät paneelit? Rautakesko toi markkinoille valmiiksi saunasuojatut paneelit.
Saunasuojatut paneelitAsennusvalmiissa paneeleissa on likaa hylkivä kalvo myös taustapuolella. Molemminpuolinen suojaus pidentää saunapaneelien käyttöikää.
Uudet paneelit on suojattu akrylaattipohjaisella vesiohenteisella saunasuojalla, joka on kehitetty kosteiden tilojen seinä- ja kattopaneeleita varten. Paneelit ovat saaneet parhaan M1 – päästöluokituksen. M1-merkki kertoo rakennusmateriaalien vähäpäästöisyydestä, ja se asettaa tiukat vaatimukset huoneilmaan kulkeutuville kemiallisille päästöille. Paneelit on valmistettu korkealaatuisesta kotimaisesta kuusiraaka-aineesta, ja niitä on saatavana kirkkaana, tervalepänsävyisenä ja lämpökäsitellyn sävyisenä ruskeana. Kuultosuojatun paneelin etuna on lämmin sävy, joka tasaa ja pehmentää puun syykuvioita. Saunan lisäksi suojatuista paneeleista on etua myös muissa kosteissa tiloissa, kuten pesuhuoneessa, takka- ja kodinhoitohuoneessa.
Määrämittaiset paneelit on pakattu kuuden kappaleen eriin, joten ne on helppo kuljettaa kotiin henkilöautolla. Saunasuojattuun tuoteperheeseen kuuluvat paneeleiden lisäksi samaan sävyyn käsitellyt nurkka-, peite-, katto-, varjo- ja reunalistat. Saunasuojatun paneelin hinta on noin 17 euroa neliömetri. Myynti Rautia ja K-Rauta. Lisätietoja Rautakesko, rautakesko.fi tai Rautia, rautia.fi.
Lue myös saunasuojatun paneelin asennusohje.