Tarvitsetko remontin ajaksi suojaa lattioillesi tai huonekaluillesi? Packexe Floor Protector on uusi itsekiinnittyvä väliaikainen remonttisuoja, joka suojaa lattioita ja muita pintoja tehokkaasti lialta ja muilta vaurioilta. Itsekiinnittyvä remonttisuoja sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
Hansardin lattiasuoja remonttiavuksiRemonttisuoja tarttuu tehokkaasti suojattavaan pintaan ja pysyy napakasti paikoillaan. Se on kätevä asentaa suoraan rullasta, mutta myös helppo poistaa. Se ei jätä jälkiä eikä vahingoita herkkiäkään pintoja. Läpinäkyvä ja nesteitä läpäisemätön muovikalvo on remontin aikana helppo pitää siistinä: sen voi imuroida tai mopata. Eikä se ole märkänäkään liukas.
Remonttisuojaa on saatavilla kolmea eri laatua: mattosuoja, lattiasuoja ja yleissuoja.
Mattosuojan voimakas liimapinta kiinnittyy pitävästi mattoihin, niitä tahraamatta. Lattiasuojan hieman kevyempi liimapinta on suunniteltu erityisesti parketti- laminaatti- tai laattapintojen suojaamiseen. Yleissuojassa on vain aavistuksenomainen liimapinta, joka kuitenkin kiinnittää remonttisuojan tehokkaasti ikkunoihin ja muihin sileisiin pintoihin. Yleissuoja on oiva apu myös huonekalujen suojana remontin tai muuton aikana.
Yleissuoja maksaa 89 euroa, mattosuoja ja lattiasuoja 99 euroa. Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 22 prosenttia. Lisätietoja Hansard, (09) 622 9090, hansard.fi.