MAINOS

Älykkäästi himmennettävä led-lamppu on monikäyttöinen

Sisustus

Airamin himmennettävä led-lamppu himmennetään joko tavallisella katkaisimella tai älypuhelimella. Erillistä kallista himmennintä ei tarvita. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tavalliset led-lamput ovat tulleet koteihin jäädäkseen. Hyvälaatuiset himmentimet ovat kalliita investointeja ja ne vaativat yleensä sähköasentajan asennustyön. Nyt kotimainen Airam on tuonut markkinoille uuden sukupolven led-teknologiaa, joihin ei tarvita lainkaan himmentimiä.

3-step dim lamppuja himmennetään portaittain tavallisella katkaisimella ja bluetooth-lamppuja taas tavallisella älypuhelimella.

Himmennettävä led-lamppu toimii tavallisella valokatkaisijalla

3-step dim –lamppujen himmennys toimii missä tahansa valaisimessa ilman erillistä himmennintä tai sähköasennuksia. Himmentimenä toimii tavallinen valokatkaisija: Lamppu himmentyy portaittain käyttämällä katkaisija off-asennossa alle kolmen sekunnin ajan. Himmennyksen valotasot; 100 %, 60 % ja 20 %. Valikoimassa on kodin yleisimmin käytetyt mallit: vakiolamppu, kynttilälamppu ja GU10-kantainen PAR16-kohdelamppu.

Kun katkaisija käännetään on-asentoon on lampun valotaso 100 %.

Kun katkaisija käännetään off-asentoon maks. kolmeksi sekunniksi ja taas on-asentoon, lamppu antaa 60 % valotason. Kun katkaisija käännetään uudestaan off- ja taas on-asentoon, lamppu antaa 20 % valotason.

Bluetooth-lamppua himmennetään älypuhelimella tai tabletilla

Perinteisen vakiolampun muotoista bluetooth dim -lamppua on helppo ohjata puhelimella tai tabletilla. Ei tarvita erillistä himmennintä eikä sähköasennuksia, himmennysominaisuus on valmiina lampussa.

Apple- tai Android-laitteeseen ladataan ja asennetaan ilmainen Ingenium BLU -sovellus, joka löytyy mm. lamppupakkaukseen painetun QR-koodin avulla. Sovelluksen avulla lampun voi sytyttää ja sammuttaa sekä himmentää 100 % – 10 %. Sovelluksella voidaan ohjata yksittäisiä lamppuja tai enintään neljän lampun ryhmiä. Ryhmiä voi olla kahdeksan. Lampuille voidaan säätää yksilöllisiä asetuksia, jolloin yksi lamppu syttyy esim. 50 % himmennyksellä ja toinen 100 % jne.

himmennettävä led-lamppu

Ingenium BLU -sovellus löytyy mm. lamppupakkaukseen painetun QR-koodin avulla. Sovelluksen avulla lampun voi sytyttää ja sammuttaa sekä himmentää 100 % – 10 %.

Lisätietoja: airam.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

energiansäästö himmennin led-lamppu valaistus