Upeat kankaalle tulostetut hevosaiheiset kiilakehystetyt sisustustaulut ja paperille painetut julisteet sopivat jokaiseen kotiin, vaikka ei ratsastusta tai hevosurheilua itse harrastaisikaan.
Kerstin Tschechin maalausten runsaat värit ja voimakkaat liikejännitteet vievät katsojan mukanaan ja tauluja katsoessa voikin melkein kuulla hevosten hengityksen. Hevosaiheisista akvarelleista tunnetun Jan Künsterin töistä puolestaan välittyy keveyden tunteen lisäksi myös aito dynaaminen energia. Ratsastaja on usein pelkästään anonyymi ääriviiva, sillä maalaukset nostavat vain itse hevosen etualalle.
Hevostaulu 2
Kerstin Tschech – tietoa taiteilijasta
Kerstin Tschechin töitä katsellessa voi tuntea, että Kerstin todella rakastaa hevosia! Kerstin Tschech ei keskity pikkutarkkoihin yksityiskohtiin, sillä hänen maalaukset ovat tunnetiloja ja jännitteitä enemmin kuin valokuvan tarkkaa ilmaisua. Voit katsojana tuntea hevosen vireystilan, viehätysvoiman ja ihanuuden.
Kerstin Tschechin maalausten voimakkaat värit ja liikejännitteet vievät katsojan mukanaan. Kerstin Tschech on saanut vaikutteita töihinsä Espanjassa ja Portugalissa temperamenttisistä hevosista ja eloisista luonnon sävyistä. Hän saa innoituksen maalauksiinsa valokuvista ja opintomatkoista kotimaassa ja ulkomailla, mutta hän myös työskentelee hevosten kanssa. Kerstin haluaa saada katsojan itsekin tuntemaan hevoset ja suuria maalauksia tarkastellessa katsoja voikin melkein kuulla eläinten hengityksen ja tuntea lihasten jännityksen.
Kerstin Tschech on syntynyt Mainzissa 1970. Hän valmistui Würzburgin yliopistosta, missä hän keskittyi valokuvaukseen ja maalaukseen. Oltuaan yksityisyrittäjänä mainosalalla useita vuosia hän keskittyi pelkästään maalaamiseen. Hevoset ovat olleet hänen pääkohteena jo useita vuosia.
Hevostaulu 1
Jan Künster – tietoa taiteilijasta
Hevosaiheisista tyylikkäistä akvarelleista välittyy keveyden tunteen lisäksi myös dynaaminen ja aito energia. Ratsastaja on usein pelkästään anonyymi ääriviiva, sillä Jan Künsterin hevosmaalaukset nostavat vain itse hevosen etualalle.
Jan Künster on syntynyt vuonna 1951 Saksassa ja maalaaminen on ollut hänen intohimonsa lapsuudesta lähtien. Jan Künster on työskennellyt monien tunnettujen ihmisten ja hevosmiesten kanssa ja maalannut esimerkiksi USA:n presidentille Ronald Reaganille hänen suosikkiorin El Alameinin kuvan ja Isabell Werthille Gigolon . Bökmannin trailereiden hevoskuviot ovat myös Künsterin käsialaa.
Lisätietoa www.videa.fi
> tuoteryhmä sisustus