Dremelillä voit tehdä mitä mielikuvituksellisimpia luomuksia: nikkaroida ja muotoilla kirjahyllyä, entistää ja tuunata huonekaluja, koristella kortteja, pulloja ja kukkaruukkuja, teroittaa ruohonleikkaajan teriä, huoltaa autoa – mitä ikinä keksit! Dremelin monitoimityökalut runsaine lisävarusteineen tuovat näppärän ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kädentaitoja voi harrastaa yksin, yhdessä lasten tai lastenlasten kanssa.

Dremel 4000:n tehokas 175-wattinen moottori parantaa laitteen suoritusta ja sen automaattinen vakioelektroniikka pitää kierrosnopeuden muuttumattomana kuormituksen kasvaessa, mikä mahdollistaa vaativimmatkin työt.

Dremel 4000 hioo, muotoilee ja kaivertaa. Sen avulla on helppo koristella askartelutyönsä. Laitteessa on nopeudensäädin, jonka avulla laite pyörii 5 000 – 35 000 kierrosta minuutissa. Laitteessa on myös erillinen on/off -painike, jonka sisäänrakennettu holkkilukko estää karalukituksen painamisen kun kone on käynnissä. Laitteen kärki on erityisesti suunniteltu paremman kynäotteen saamiseksi, ja myös koko koneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan.

Dremel 4000-4/65 -pakkauksessa on Dremel 4000, uusi kynäotekärki sekä suoja, taipuisa akseli, suora- ja ympyräohjain, uusi hiomatuki ja tarkkuuskädensija sekä 65 laatutarviketta, muiden muassa SpeedClic-tarvikkeet nopeaan ja vaivattomaan tarvikkeiden kiinnittämiseen, inspiroiva projektijuliste ja kätevä laukku. Kokonaisuuden hinta on 156 euroa.

Lisätietoja Dremel, www.dremeleurope.com.