Kevätpuutarhurin Roosa nauha -puutarhapakkauksella tukea rintasyöpätutkimukseen
Fiskars juhlistaa puutarhan kevätkauden avajaisia Roosa nauha -puutarhapakkauksella. Fiskarsin vaaleanpunainen voimapakkaus sisältää PowerGear™ Puutarhan pienet voimasakset sekä alasinmalliset oksasakset. Roosa nauha -puutarhapakkaus on myynnissä hyvin varustetuissa tavarataloissa ja puutarhamyymälöissä huhti-toukokuun ajan.
Fiskars roosa nauhaRuusupensaat, pensasaidat ja muut puutarhan harvennettavat istutukset leikataan muotoon keväällä ennen lehtien puhkeamista. Fiskarsin kevyiden PowerGear™ Puutarhan pienten voimasaksien hammasvaihde lisää leikkuuvoimaa. Talven jäljiltä kuivuneet oksat napsahtavat helposti poikki alasinmallisilla oksasaksilla. Molempien saksien alasin vaimentaa käsiin kohdistuvaa iskua.
Fiskarsin tavoitteena on kehittää ergonomisia ja kevyitä työvälineitä, jotka auttavat ihmisiä toteuttamaan puutarhaunelmiaan. Lisäksi puutarhanhoidolla on todettu olevan monia hyviä vaikutuksia; se herättää kaikki aistit ja vähentää stressiä.
Roosa nauha -puutarhapakkaus on kevään sankareille, äideille ja isoäideille, ilahduttava lahjaidea. Roosa nauha on kansainvälinen kampanja, jolla lisätään tietoisuutta rintasyövästä ja kerätään varoja sen tutkimukseen. Fiskarsin keväisen Roosa nauha -puutarhapakkauksen hinta on 29 €, ja jokaisesta myydystä pakkauksesta lahjoitetaan 1 € Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.
image005
Lisätietoja: