Valaiseva käsine näyttää tien talven pimeydessä
GuideGuide 5005 L:n vasemman käsineen etusormeen on asennettu valodiodi, joka valaisee työskentelypisteen. Idea käsineeseen syntyi tutkittaessa muita tuotteita, joissa oli sisäänrakennettuja toimintoja, kuten esimerkiksi valaistus.
”Tuote sopii kaikille. Talon omistajille, auton omistajille, käsityöläisille – kaikki voivat hyötyä tästä käsineestä”, sanoo Guiden liiketoiminnan kehittäjä Roger Rasmussen. ”Toimme tämän tuotteen markkinoille pienenä eränä ja suuntasimme sen lähinnä sähköasentajille, joiden täytyy usein työskennellä pimeässä, kun he ovat katkaisseet virran. Pian ilmeni, että käyttöalueita ja tarpeita oli paljon enemmän ja että kohderyhmiä on lähes rajattomasti. Se on myynyt hyvin esimerkiksi lähettien keskuudessa, sillä he etsivät usein rahtikirjaa vastaavia tuotteita pimeästä tavaratilasta, sekä mekaanikkojen keskuudessa, jotka työskentelevät ahtaissa ja pimeissä moottoritiloissa ja niin edelleen”, Roger jatkaa.
Valodiodi on asennettu vasemman käden käsineeseen, sillä 85–90 % ihmisistä on oikeakätisiä ja työskentelevät siis oikealla kädellä. Valo on helppo sytyttää ja sammuttaa käsineen päällä olevasta napista. Diodi saa virtansa kahdesta vaihdettavasta kolmen voltin paristosta. Paristojen arvioitu kesto on kahdeksan työtuntia. Käsineessä on valon automaattinen sammutus noin kahdeksan minuutin jälkeen, jotta valodiodi ei jäisi vahingossa palamaan ja paristo tyhjenisi.
Tällä hetkellä tuotetta myyvät sekä pienet erikoisliikkeet että tunnetut liikkeet, kuten Tools-ketju. Hinta liikkeessä on noin 18 euroa.
Lisätietoja: Skydda Suomi Oy