Led -valaisimen erikoisliike Led Gallery on avattu Valotaito Oy:n yhteyteen Annankadulle Helsingin keskustaan. Led Galleryn on tarkoitus palvella yksittäisiä kuluttajia, urakoitsijoita, suunnittelijoita ja arkkitehteja. Liikkeessä valaisimet ovat esillä kaikkia sähköä säästävästä ja luontoystävällisestä valaistuksesta kiinnostuneita varten. Asiakas saa helposti tietoa ledeistä, laadukkaat led-tuotteet ja ammattilaisen neuvot kaupan päälle.

Led lamput ja -valaisimet ovat koko valaistuksen maailman mullistava keksintö. Ledit säästävät sähköä jopa 80-90% perinteisiin lamppuihin verrattuna. Led-lamput ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä. Led lampun käyttö säästää luonnonvaroja ja on käyttäjälleen turvallinen. Ledit eivät sisällä raskasmetalleja eivätkä muita myrkkyjä. Kaiken muun hyvän lisäksi LED-valaisimet ovat tarvittaessa tyylikkäästi muotoiltuja sisustuselementtejä. Tiivistetysti voidaan siis sanoa ledien säästävän luontoa, sähköä sekä käyttäjänsä hermoja.

Led Galleryt saavat jatkoa eri puolille Suomea avattavista Led Shopeista. Led Shop on sähköliikkeen tai rautakaupan sisään rakennettava laajan led-valikoiman myyntipiste.

Led Gallery Helsinki Annankatu 20 00100 HELSINKI
Avoinna ma-pe 9.30-18, la 9-14
Tervetuloa tutustumaan!