MAINOS

Valitse Ruukin Täyden palvelun kattoremontti!

Talo

Suunnitteletteko kattoremonttia? Ruukilta saat käyttöösi turvallisen ja luotettavan tiimin tekemään koko kattoprojektin aurinkolämpöineen alusta loppuun.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kattoremontin ollessa ajankohtainen, ota suoraan yhteyttä Ruukin kattomestariin ja sovi tapaamisesta hänen kanssaan.

Näin saat luotettavalta taholta tarjouksen remontista kokonaispakettina, johon kuuluu kaikki vanhan katon purusta loppusiivoukseen. Ruukin aurinkolämpöratkaisu on saatava erikseen tai yhdessä Ruukki katon kanssa.

Kun valitset Ruukki-asennuspalvelun kattopaketille, onnistuu keräinten asennus vaivattomasti samalla kun itse kattoa tehdään.

Aloita taloyhtiön kattoremontti osoitteesta www.ruukkikatot.fi

Ei sähköä vaan lämpöä


Ruukki® aurinkolämpöpaketti lämminvesivaraajalla (vasemmalla) ja Ruukki Classic®solar -lämpökatto lämminvesivaraajalla (oikealla).

Aurinkolämpöjärjestelmän toimintaperiaate on yksinkertainen: katolle sijoitettavat paneelit keräävät auringon säteistä lämpöä, joka siirretään vesivaraajaan. Lämmitettyä vettä voidaan käyttää sellaisenaan käyttövetenä tai talon lämmitykseen riippuen taloteknisistä ratkaisuista. Kyse ei siis ole aurinkosähkön tuottamisesta vaan nimenomaan lämmöstä.

– Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun käyttöveden tarve kiinteistössä on merkittävä ja tasainen. Energia pystytään keräämään keskitetysti teknisen tilan läheisyydessä ja keräinkentän pinta-ala saadaan suhteessa merkittäväksi, kertoo johtaja Matti Perttula Ruukilta.

Jos alkuperäinen lämmitys on joko öljyn tai sähkön avulla, saadaan hyvin suunnitellun järjestelmän takaisinmaksuaika yleensä alle 10 vuoteen. Itse aurinkolämpöjärjestelmä kuluttaa erittäin vähän energiaa, sillä tähän liittyvät sähkökäyttöiset pumput ovat hyvin matalatehoisia. Näin ollen käyttö- ja ylläpitokulut pysyvät alhaisina.

– Kaiken kaikkiaan investointi aurinkoenergiaan mahdollistaa osittaisen irtautumisen ostoenergian hinnoittelusta ja on ennen kaikkea kestävän kehityksen kannalta suotuisa ratkaisu, Perttula lisää.

Tästä kattoremontti liikkeelle

Ruukin ja valtuutettujen jälleenmyyjien myyntiedustajat tarjoavat tukensa koko hankkeen ajaksi.

  • Aloita ottamalla yhteys edustajaan joko puhelimella tai sähköpostitse.
  • Yhteydenoton jälkeen Ruukin suunnittelupalvelu auttaa valitsemaan oikean ratkaisun käyttötarpeeseenne.
  • Kohteeseen suunnitellaan sopiva aurinkokeräinkenttä ja lämmönsiirtojärjestelmä kohteen erityispiirteiden mukaan.
  • Koulutetut asentajat huolehtivat, että projekti sujuu ja lopputulos on hyvä.

Lisää aiheesta www.ruukkikatot.fi

Lue myös tämä

Anna auringon lämmittää – säästät energiaa >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aurinkolämpö aurinkolämpöjärjestelmä kattoremontti teräskate