Vitrea on tuonut Suomen markkinoille uudet Vitrea Poesia -lasiharkot. Lasiharkot edustavat italialaista lasiosaamista ja niitä voi hyödyntää monipuolisesti sekä julkisessa että yksityisessä rakentamisessa. Lasiharkko on yksilöllinen ja kaunis sisustusmateriaali, jonka muunneltavuus antaa lisämahdollisuuksia suunnitteluun.

Lasiharkko on umpilasinen, muottiin valamalla valmistettu harkko. Harkkoja on saatavana useita värejä, kuvioita, kokoja ja muotoja. Peruskoko on 24,7 x 11,7 x 5,3 cm. Lasiharkon käsintehdystä luonteesta johtuen jokaisen harkon värin sävy ja rakenne on ainutlaatuinen ja voi vaihdella harkoittain.

Lasiharkkoja voidaan käyttää lähes kaikissa kodin tiloissa kylpyhuoneesta keittiöön. Niistä voi rakentaa esimerkiksi väliseiniä, suihkuseiniä, pilareita ja pöytätasoja. Rajan asettaa mielikuvitus.

Lasiharkot ovat pitkäikäisiä, kestäviä, ympäristöystävällisiä (100 % kierrätettäviä) ja hygieenisiä käyttää esim. pöytätasoina, sillä pinta on tasainen, kova ja helposti puhdistettava. Harkot asennetaan liimaamalla tai muuraamalla.

Lisätietoja Vitrea, (09) 819 0450, www.vitrea.fi.