Kotimainen Sideline-markiisiseinä tarjoaa tehokkaan näkö- ja tuulensuojan terasseille ja pergoloille. Apollo Kaihtimen ja Markiisin kestävästä Apollo-markiisikankaasta valmistetun suojan voi valita yli 200 kuosista joko täysin peittävänä tai valoa hyvin läpäisevänä omaan pihaan ja taloon sopivaksi.

Täysin peittävien akryylimarkiisien värit säilyvät haalistumatta säässä kuin säässä. Kun suojaa ei tarvita täysin peittävänä, kannattaa valita Apollo Screen -kangas, jota on saatavana esimerkiksi upeina alumiinin, kullan ja kuparin sävyinä.

Apollo-markiisikankaat suojaavat auringon haitallisilta UV-säteiltä ja ne on käsitelty hylkimään vettä, likaa, öljyä ja rasvaa sekä estämään homeen ja levän kasvua. Rungon vakioväri on valkoinen, mutta maalattavissa kaikkiin RAL-värikartan sävyihin.

Sideline-markiisiseinä on helppo ja nopea asentaa. Alareunassa on käyttöä helpottavat pyörät. Hoitokin on helppoa: pesu vedellä ja neutraalilla pesuaineella riittää. Viiden vuoden takuu. Maksimileveys on 2,5 m ja maksimi – pituus 4 m.

Lisätietoa Apollo Kaihdin ja Markiisi, katso valtuutetut jälleenmyyjät www.apollokaihdin.fi