Viikko meni hyvin pitkälti perjantaina olevan valun valmisteluun… Tero piti viimeisen lomapäivän viimeisen sisätilavalun kunniaksi. Kaikki meni taas hienosti, ainoa pieni ongelma  oli vuokravibran kanssa… Ensimmäisestä puuttui toinen ”piikki” eli siitä päästä mikä laitetaan sähköpistokkeeseen, seuraava vibra mikä haettiin vuokraamosta savutti ja haisi hyvin paljon sähköongelmille sekä vibrapää kiehutti betonia eli ei ihan hyvä sekään. No seuraavalla valitus/hakukeikalla saatiin mukaan vihdoin toimiva vibra, tai saatiin itse asiassa kaksikin. Vuokraamokaveri totesi, että ny ainakin toimii.

Mutta nyt on (tai ainakin pitäisi olla) kaikki valmista sisäseinien tekoa varten . Sisäseinien teossakin riittää vielä vähän suunniteltavaa yksityiskohdissa, joten sekään ei lähde varmaan käyntiin ”lentämällä”…

Lisäksi pitäisi vähitellen löytää mistä tilataan terassien pilarit, 2krs. silta sekä portaat. Kaikki ovat tulossa alkuperäisten suunnitelmien mukaan teräksestä mutta tarjoukset mitä ollaan saatu ovat olleet todella isoja. Eli joko teräs on todella kallista tai sitten… Tähän mennessä ei olla löydetty kovin montaa “teräspajaa”, joilta saisi kaikki edellä mainitut teräkset. Pakkohan ko. firmoja on olla enemmän mutta googlettamalla ei tunnu löytyvän.


Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.