MAINOS

Mökille mukaan – vinkkejä kesämökkituliaisiksi

Mökki

Moni suomalainen vierailee tänäkin kesänä ystävien ja sukulaisten kesämökeillä. Kesämökkituliaiseksi voi hankkia hyödyllistä ja kaunista tavaraa. Katso tuliaisvinkit.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Heimokokoukseen. Etanolilyhty on näyttävä vaihtoehto perinteisille ulkotulille. Puhtaasti palava etanoli valmistetaan uusiutuvasta raala-aineesta. Ecosmart Dash –lyhty 790 €, sisustustuli.fi.
Kesäkoteja-kirja
Sadepäivälle. Pieniä, helposti toteutettavia sisustusideoita ja kirppis – löytöjä on mukava tutkia, kun pisarat rummuttavat kuistin kattoa. Kesäkoteja 35 €, wsoy.fi.

Auringossa latautuva led-tallilyhty
Polun varrelle. Ripusta auringossa latautuva tallilyhty saunapolun varteen myöhäisten kylpijöiden valoksi. Ledlyhdyn hämäräkytkin sytyttää lampun automaattisesti. 10 €, airam.fi.

Passion 8 -kaasupullo
Letunpaistajalle. Kaasun riittävyyttä ei tarvitse arvuutella, kun tilanteen voi tarkistaa pullon kyljestä. Herkullista Passion 8 -pulloa ei tarvitse piilotella kaappiin. Saatavana viisi eri väriä. woikoski.fi

Florencia-pussilakanasetti
Yöttömiin öihin. Tilkkutäkkikuosisilla lakanoilla pedattuun sänkyyn ei tarvita päiväpeittoa. Rottinkikalusteet sopivat rentoon maalaistyyliin. Florenciapussilakanasetti alk. 19,90 €, Agnessängynpääty 169 €, hobbyhall.fi.

Astiat
Ahomansikoille. Mökille tarvitaan aina muutama kaunis kulho lisää. Sepidar Hosseinin suunnittelemia astioita koristavat villin luonnon innoittamat kuviot. 12,90 €, indiska.fi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

astiat kesämökki sisustus tekstiilit valaistus