MAINOS

Kodin kuntoturva -palvelu kertoo talon omistajalle rakennuksen kunnon

Talo

Palvelun avulla autetaan suojaamaan koteja monilta ongelmilta kun omistaja saa säännöllisesti tiedon rakennuksen kunnosta. Talossa tehdään viiden vuoden välein kuntokatsastus, jolla selvitetään tärkeimmät pientaloon kohdistuvat riskit.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kodin kuntoturva tukee ennakoivaa talonpitoa, jolla voidaan estää tai vähentää talojen ennenaikaista rapistumista, käyttökulujen kasvua ja korjausvelan kasvua.

VTT:n laskelmien mukaan ylläpitokustannuksissa säästettäisiin jopa 30 % , jos kiinteistönpitoa tehtäisiin ennakoivasti ja suunnitellusti.

Kuntoutrva-palvelussa tutkitaan ja raportoidaan seuraavat kohteet:

  • mahdolliset kosteus- ja vesivahingot
  • palo- ja murtoturvallisuus
  • radon- ja mikrobiriskit
  • tuhoeläinhavainnot

Raportti ja huoltokirja

Katsastuksen suorittaja esittää raportissaan katsastuksessa havaitut oleelliset vauriot, riskit, puutteet ja korjaustarpeet sekä toimenpide-ehdotukset. Raportista ilmenee kuntoluokka (1-5) ja korjaus- tai toimenpidetarve.

Palvelussa talolle perustetaan huoltokirja ja tilaaja voi tarvittaessa ottaa yhteyttä asiantuntijaan kodin kuntoon, turvallisuu¬teen, energiatehokkuuteen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä

Kodin kuntoturva –palvelun on tuonut markkinoille Raksystems Anticimex Insinööritoimisto Oy. Palvelussa on mukana myös vakuutusyhtiö IF.

Kiinteistön riskit voi kartoittaa osoitteessa www.kodinkuntoturva.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kiinteistönhoito kosteusvaurio kuntotarkastus vesivahinko