Jonseredin uudet etuleikkurimallit on optimoitu tehokkaaseen ympärivuotiseen käyttöön. Niiden avulla ruohon leikkaaminen ja pihan siivoaminen kesällä sekä lumen luonti talvella onnistuvat vaivattomasti. Lisälaitteen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

Jonsered tuo markkinoille neljä uutta mallia etuleikkurivalikoimaansa. Kaikissa Jonseredin etuleikkureissa on pieni kääntösäde ja niitä on helppo käsitellä ja mukava ajaa, sillä etuleikkurit on varustettu takarunko-ohjauksella ja kätevällä, eteen sijoitetulla leikkuulaitteella. Viimeistelyn tarve vähenee ja puutarhatyöt hoituvat tehokkaammin, kun leikkurilla pääsee lähes kaikkiin paikkoihin. 

Jonsered on myös uudistanut lisälaitteiden kiinnitysrungon, minkä ansiosta uusissa malleissa voidaan käyttää entistä laajempaa lisälaitevalikoimaa ja raskaampia lisälaitteita. Runkoon voidaan kiinnittää lumilevy, lumilinko, harjalaite, kelamurskain ja erilevyisiä leikkuulaitteita. Kaikkien uusien mallien leikkuulaitteessa on sekä bioleikkuu- että taaksepuhallustoiminto, mikä mahdollistaa optimaalisen leikkuutuloksen ruohon pituudesta ja laadusta riippumatta.


FR 2216 FA 2 4X4 –mallissa on tehokas kaksisylinterinen moottori ja nelipyöräveto, joten se sopii raskaaseen, vaativaan ympärivuotiseen käyttöön. Muiden mallien tavoin tämäkin malli on helposti käsiteltävä, tehokas ja sillä pääsee vaivatta hankaliinkin paikkoihin.

Uusista malleista FR 2216 FA ja FR 2218 FA 4X4 on varustettu yksisylinterisellä Briggs & Stratton –moottorilla. FR 2216 FA2 ja FR 2216 FA2 4X4 –malleissa on ammattimaisen suorituskyvyn takaava kaksisylinterinen Vanguard-moottori. Kaikki neljä mallia sopivat ympärivuotiseen käyttöön, joskin suosittelemme nelivetomalleja (4×4) raskaaseen talvikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin.

Jonseredin valikoimassa on nyt kaikkiaan kahdeksan etuleikkurimallia.

Jonsered-tuotteita Suomessa myyvät valtuutetut, huoltopalveluja tarjoavat pienkonekaupan erikoisliikkeet sekä Agrimarket-myymälät.

Lisätietoja Jonsered, www.jonsered.fi.