Alkuviikosta kierreltiin vähän kauppoja altaat ja wc-istuimet yms. mielessä. Eli lähinnä rautakauppoja, vähitellen alkaa hahmottua mitä me haluamme. Samalla tietysti pidettiin silmät auki, joten tällainen tuli vastaan…

Viikolla kävi myös teräsmiehet, joiden kanssa päästiin vihdoin eteenpäin niin portaiden, sillan kuin pilareidenkin osalta. Teräsasiat tuntuisivat vihdoin olevan selvillä. Se on juhlan paikka se, uskomattoman ”hähmäinen” ala mielestämme, tätä ei pysty millään kilpailuttamaan niin kuin haluaisi vaan joutuu jonkin verran menemään fiilispohjalla.

Vesiputkien ja ilmastointiputkien asennus alkoi todenteolla. Kaikki putket olivat tulleet sovitusti rakennukselle ja silmämääräisesti IV-putkia niitä näytti olevan yllättävän paljon… Tarkasti ne on suunniteltu eli jännä nähdä miten ennakkolaskelmat pitävät paikkaansa. Kyllä on kätevä tuo lämmin alapohja…

Tässä vaiheessa, on muutenkin aika kätevä vedellä kaikki putket, on tilaa ja voidaan optimoida vedot, ilman kompromisseja.


Putkivedot on tarkkaan suunniteltu.


Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Lue lisää rakentamisen vaiheista, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.