Olohuoneen tunnelma haltuun erikoisella valaistuskonseptilla

Talo

Olohuone on kodin keskus, jossa tehdään paljon kaikenlaista: viihdytetään ystäviä, rentoudutaan hyvän elokuvan ääressä tai pidetään hauskaa perheen kesken. Philips LivingAmbiance -valaistuskonseptin laajan väriskaalan avulla on mahdollista luoda olohuoneeseen juuri tiettyyn tilanteeseen sopiva tunnelma.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Valaistus on keskeisessä asemassa, kun halutaan luoda tilanteeseen sopiva tunnelma – esimerkiksi pelien pelaaminen vaatii kirkkaampaa valaistusta kuin elokuvien katselu. Philipsin LivingAmbiance -tuoteryhmään kuuluu tyylikkäitä pöytä-, lattia- ja kattovalaisimia, jotka tuovat kodin valaistukseen aivan uuden ulottuvuuden.

Värillisen ja valkoisen valon valaisimet tarjoavat laajan valoväriskaalan hempeistä pastellisävyistä kirkkaan valkoiseen. Kaikkia valaisimia ohjataan samalla kaukosäätimellä, jolla voidaan vaihtaa koko huoneen valon väriä ja kirkkautta napin painalluksella.

Ei erityistä asentamista

Valaistuskonsepti sisältää useita erilaisia valaisimia, joiden avulla on mahdollista muokata huoneen tunnelmaa loputtomiin. Suosittujen LivingColors Generation 2- ja LivingColors Conic -valaisimien tuoteperheeseen on nyt saapunut uusi pikkusisko, LivingColors Bloom -pöytävalaisin, jossa on sama värimaailma kuin palkitussa LivingColors Conic -valaisimessa, mutta vain puolet sen koosta/syvyydestä. Pöytävalaisin sopii näin ollen täydellisesti ahtaisiin paikkoihin.                  

LivingAmbiance -tekniikka ei vaadi erityistä asentamista tai nykyisten valaisimien vaihtamista. Riittää, että korvaat nykyiset lamput LivingWhites -energiasäästölampuilla tai hankit LivingWhites -ohjauspistokkeen. Näiden avulla kaikki nykyiset valaisimet saadaan toimimaan saumattomasti Philips Living Ambiance -tuotteiden kanssa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kattovalaisimet kattovalaisin keittiön valaistus lattiavalaisin led-valaisin sisävalaistus valaisimet valaisin valaistus valaistustekniikka valaistustyypit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: