MAINOS | Eettinen Luksus Oy

Siivous ilman muoviahdistusta

Sisustus
Uutiset muoviroskan joutumisesta meriin ei ole voinut jäädä huomaamatta keltään. Uusiutumattomien luonnonvarojen käyttö öljypohjaisiin tuotteisiinkin arveluttaa. Ainakin siivous ilman muoviahdistusta on mahdollista!

Muovi on materiaalina erinomainen, ja siksi sitä on käytetty viime vuosikymmeninä yhä lisääntyvissä määrin myös kodin siivousvälineissä. Harjat, sienet ja mikrokuituliinat ovat usein muovia. Ne eivät ole kertakäyttöisiä, mutta silti kuluvia tuotteita, jotka ennen pitkää uusitaan. Siivous kaipaa uusia kestävän kehityksen ratkaisuita.

Muovi on korvannut monet perinteiset materiaalit. Mr.Eco® Italiassa on paneutunut tähän ja pyrkinyt löytämään esimerkiksi sisalille, luffalle, bambulle, selluloosalle ja kuparille nykyaikaisiin tuotteisiin sopivat, innovatiiviset ratkaisut. Mr.Econ päämääränä on auttaa jokaista huolehtimaan kodistaan ilman turhaa painolastia luonnolle ja niin, että siivous sujuu.

Kierrättäminen ja siivous

Globaalia muoviroskaongelmaa tuskin voi ratkaista ilman, että muovijätteestä tulee arvokasta raaka-ainetta. Greener Cleaner® on kehittänyt kokonaisen tyylikkään harjasarjan lattioista tiskaukseen. Ergonominen kierrätystuote voi olla myös kaunis ja värikäs. Greener Cleaner® panostaa tuotekehityksessä siivoustuotteidensa suorituskykyyn, unohtamatta kuitenkaan ympäristöä ja käyttäjäänsä.

Tärkeitä askelia ovat vain kerran käytettävien muovituotteiden vähentäminen lainsäädännön keinoin sekä kuluttajien ja yritysten päätöksin. Siivous ilman muoviahdistusta on mahdollista näillä välineillä.

Tavoiteltaessa kestävää kehitystä tärkeitä tekijöitä ovat myös tuotteiden kulutuksenkesto ja pitkä käyttöaika. Näissä sekä Mr.Eco® että Greener Cleaner® lyövät useimmat tavanomaiset tuotteet. Käytön jälkeen mahdollisimman helppo hyödynnettävyys kierrätysmateriaalina on myös etu.

Tutustu Greener Cleaner -siivousvälineiden valikoimaan – katso video!

Mr.Eco®- ja Greener Cleaner® -siivousvälineitä on saatavilla hyvin varustetuista päivittäis- ja erikoistavarakaupoista. Voit tilata haluamasi tuotteet myös helposti suoraan verkkokaupasta.