MAINOS

Rekry

Täältä löydät Suomela.fin avoimet työpaikat.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ B-TO-B-DIGIMYYNTIIN

Suomela-lehti tavoittaa yli kaksi miljoonaa suomalaista pientaloasujaa kolme kertaa vuodessa. Suomela.fi on kävijämäärältään Suomen suurin pientaloasumiseen erikoistunut verkkopalvelu, joka tarjoaa runsaasti rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä pihan ja puutarhan hoitoon liittyvää monipuolista sisältöä. Katso lisää: www.suomela.fi

Digitaalinen markkinointi kiinnostaa nyt Suomelan yritysasiakkaita erityisen paljon ja siksi tarvitsemmekin myyntiin lisävoimaa. Haemme B-to-B-digimyyntiin myyntipäällikköä.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässäsi pääset rakentamaan medialiiketoimintaa yhdessä osaavan ja myynnistä innostuvan työporukan kanssa. Työsi keskiössä on mediakokonaisuuksien asiakaskohtainen rakentaminen ja tarjoaminen pientaloasujista kiinnostuneiden yritysten markkinointipäättäjille.

Myyntityössäsi keskityt Suomela-digituoteperheen kattavaan valikoimaan. Työskentelet digitaalisen markkinoinnin tuotteiden (display, natiivi, videot, keskusteleva markkinointi, some-kanavat, uutiskirjeet jne.) parissa ja autat asiakkaitamme saamaan niistä parhaan mahdollisen hyödyn kampanjoissaan.

Itsenäisessä ja vaihtelevassa työssäsi toimit mediamyynnin organisaatiossa ja olet aktiivisesti mukana tiimin työskentelyssä. Apunasi myynnissä toimii myyntiryhmän päällikkö sekä sisällöntuotannossa kaupallinen sisällöntuottajamme.

Osaamisesi

Voit olla myyntityön kokenut kettu tai myynninnälkäinen vasta-alkaja. Tärkeintä on asenne, jossa haluat luoda kestäviä asiakassuhteita ja tehdä kauppaa. Meillä saat oppia ja kehittyä vaikka alan huippuammattilaiseksi!

Sinulta toivomme:

  • erityisesti digitaalisten medioiden ja niiden ratkaisujen ymmärrystä
  • ideointikykyä ja luovien ratkaisujen aikaansaamista
  • asiakasnäkökulman ymmärtämistä
  • halua oppia ja kehittyä myyntityössä
  • ajokorttia.

Mitä tarjoamme

Mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön sisältyy kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut kuten hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, mahdollisuus vapaa-ajan lomamökkeihin sekä lounasetu.

Työkavereiksesi saat joukon hyviä tyyppejä, jotka tuovat työpäiviisi yhdessä tekemisen henkeä. Työpisteesi sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, mutta voit hyvin työskennellä myös hybridimallilla. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus autopaikkaan työpaikan lähellä.

Toivomme, että pääset liittymään mukaan tiimiimme mahdollisimman pian, mutta joustamme aloituksen suhteen tarpeesi mukaan.

Hae meille

Joko kiinnostuit? Täytä hakemus osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi mieluusti vaikka heti, mutta viimeistään 28.2.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntiryhmän päällikkö Ani Valpas: ani.valpas@viestimedia.fi, puh. 040 521 1797 ja myyntijohtaja Robert Kullström: robert.kullstrom@viestimedia.fi, p. 0400 629 657 (arkisin klo 8-9 tai klo 16-17).

Viestimedia Oy on Suomen johtava maaseutuun, metsään ja pientaloasumiseen liittyvien sisältöjen tuottaja ja julkaisija. Kustannustalomme päätuotteita ovat valtakunnallinen sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus ja aikakauslehdet Koneviesti, Aarre ja Suomela, sekä näiden verkkosivustot MT.FI, koneviesti.fi ja suomela.fi. Vakavaraisen ja menestyvän yhtiömme liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Yrityksemme työllistää reilut sata viestintäalan ammattilaista.