Suomela.fi Remonttimestari 2023 -kilpailu- ja arvontasäännöt

Yleinen
Remonttimestari 2023
MAINOS
MAINOS LOPPUU
12.9.2023

Remonttimestari 2023 -kilpailun ja arvonnan järjestäjänä toimii Viestimedia Oy (PL 440, Simonkatu 6, 00101 Helsinki), myöhemmin tekstissä “Viestimedia”.

Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Viestimedian päätöksiä. Viestimedia pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistumalla kilpailuun ja arvontaan osanottajat suostuvat myös siihen, että Viestimedia voi ilman erillistä suostumusta tai korvausta julkaista voittajien nimet hallinnoimillaan verkkosivustoilla sekä sosiaalisen median (Facebook, Instagram) tileillä.

Remonttimestari 2023 -kilpailu

Voit osallistua Remonttimestari 2023 -kisaan yhdellä remonttiprojektilla. Remontoitu kohde voi olla kodissasi tai vapaa-ajan asunnollasi. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake tarvittavilla tiedoilla Suomela.fi-verkkosivustolla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lähetä osallistumislomakkeella remonttiprojektistasi 2 valokuvaa:

  • 1 kuva ennen uudistusta ja
  • 1 kuva remppaprojektin jälkeen työn lopputuloksesta.

Kirjoita lisäksi lyhyt kuvaus muutoksesta: mitä ja miten työn toteutit. Liitä mukaan myös yhteystietosi.

Osallistumalla kilpailuun kuvien lähettäjä vakuuttaa omistavansa kuvan tekijän- ja muut oikeudet tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa kuvien julkaisemiseen. Kuvan tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle, mutta hän luovuttaa kuvamateriaalin käyttö-, uudelleenjulkaisu- ja edelleen luovutusoikeuden Viestimedia Oy:lle sen jakelukanavissa.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt lukuunottamatta niiden yritysten työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään, jotka ovat olleet mukana tämän kilpailun järjestämisessä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Viestimedia ei vastaa kilpailulomakkeen toimivuudesta eikä osallistumisista, jotka keskeytyvät tai muuten epäonnistuvat Viestimediasta riippumattomien teknisten ongelmien tai toimimattomien tietoliikenneyhteyksien vuoksi.

Kilpailun aikataulu

Ilmoita kohteesi mukaan Remonttimestari 2023 -kisaan viimeistään torstaina 31.8.2023.

Kisan tuomarina toimiva sisustussuunnittelija Anita Koponen valitsee ilmoitetuista remonttikohteista 10 parasta yleisöäänestykseen, joka alkaa torstaina 14.9.2023 Suomelan nettisivuilla www.suomela.fi ja päättyy sunnuntaina 1. lokakuuta 2023.

Tuomarin valitsema voittaja sekä yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan maanantaina 2. lokakuuta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kuinka 10 parasta työtä valitaan yleisöäänestykseen?

Remonttimestari 2023 -kisassa etsitään nikkarointikohteita, joissa näkyvät

  • selkeä eteneminen eli tekijän työ etenee alusta loppuun saakka alkuperäisen idean mukaisesti
  • tehdyn työn suunnitelmallisuus
  • tekijän luovuus
  • työn laatu ja huolellisuus
  • lopputulos on valmis kokonaisuus

”Nämä arviointikriteerit sopivat niin keittiö- ja kylppäriremppoihin, jotka voivat olla hyvinkin persoonallisia lopputulokseltaan. Samalla tavoin ovat arvioitavissa myös pienemmät työt, esimerkiksi vanhasta kuluneesta esineestä on luotu jotain täysin uutta designia”, kiteyttää tuomari Anita Koponen.

Arvonta äänestäneiden kesken

Yleisöäänestys kisan tuomarin valitsemista 10 parhaasta remonttikohteesta alkaa torstaina 14.9.2023 Suomelan nettisivuilla www.suomela.fi. Yleisöäänestys päättyy sunnuntaina 1. lokakuuta 2023.

Äänestäneiden keskuudesta arvottu voittaja julkistetaan maanantaina 2. lokakuuta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt lukuunottamatta niiden yritysten työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään, jotka ovat olleet mukana tämän arvonnan järjestämisessä.

Viestimedia ei vastaa arvontalomakkeen toimivuudesta eikä osallistumisista, jotka keskeytyvät tai muuten epäonnistuvat Viestimediasta riippumattomien teknisten ongelmien tai toimimattomien tietoliikenneyhteyksien vuoksi.

Palkinnot

  • Pääpalkinto on 700 euron arvoinen lahjakortti RTV-myymälään (tuomarin valinta).
  • Yleisön suosikkina palkitaan eniten yleisöäänestyksessä ääniä saanut remonttiprojekti 350 euron arvoisella lahjakortilla RTV-myymälään.
  • Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 350 euron arvoinen lahjakortti RTV-myymälään.

Lisätietoja palkinnosta: www.rtv.fi.

Kilpailun ja arvonnan tulosten julkistaminen

Viestimedia ilmoittaa kilpailun ja arvonnan tulokset voittajille henkilökohtaisesti ja sopii heidän kanssaan palkinnon toimittamisesta. Jos voittajia ei tavoiteta yhden (1) viikon kuluessa kilpailu- ja arvontatuloksen julkistamisesta, kilpailun ja/tai arvonnan tulokset mitätöityvät ja järjestäjällä on oikeus antaa kilpailun palkinto tuomarin nimeämälle uudelle voittajalle ja yleisöäänestyksen palkinto seuraavaksi sijoittuneelle. Äänestäneiden keskuudesta arvottu palkinto arvotaan uudestaan.

Palkintoja ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi. Viestimedia maksaa palkinnoista arpajaisveron.

Kilpailun ja arvonnan voittajat vapauttavat Viestimedian kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun/arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Voittajat vapauttavat Viestimedian myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun/arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Viestimedian vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa.

Kilpailuun ja arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Viestimedian tietosuojalausekkeessa kuvatulla tavalla.