MAINOS

Remonttiohjeet keskiössä – opetusta rakentamiseen kevään Raksa-messuilla

Talo

Remonttiohjeet ja rakentamisen opetus ovat Rakentamisen erikoistapahtuma Raksan keskeistä sisältöä sisustamisen ja esteettömän asumisen lisäksi. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa 2015 tarjoaa tänä vuonna paljon koulutusta ja vinkkejä niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin.

Erikoisteemat, esteetön asuminen sekä piharakentaminen, esittäytyvät omilla teema-alueillaan. Neuvot kesäkodin muuttamiseksi ympärivuotiseen käyttöön ovat yhtenä kantavana teemana Raksan tietoiskuohjelmassa.

Piisisen remonttiohjeet ja käytännön opetusta – hommiin omin voimin

Messujen ohjelma tarjoaa tänä vuonna runsaasti käytännön opetusta remonttitöihin, joita voi hyvän opastuksen saatuaan tehdä itse. Messuisäntä Jorma Piisisen työmaalla tapetoidaan, asennetaan lattiaa ja tehdään eristystöitä.

Tarjolla on myös vinkkejä mm. laatoitukseen ja esteettömän pihan rakentamiseen. Tietoiskulavalla kuullaan sisustamisen trendeistä, rakennuksenaikaisesta kosteudenhallinnasta ja omakotitalon käyttövesiremontista. Lisäksi ohjelmassa on asiaa mm. kodin ja kesäasunnon turvallisuudesta sekä kesäasunnon muutostöistä.

puutarha - piharakentaminen

Messujen ohjelma tarjoaa tänä vuonna runsaasti käytännön opetusta remonttitöihin, joita voi hyvän opastuksen saatuaan tehdä itse.

Ilmainen rakentajakurssi omakotitalon tai kesämökin rakentajille

Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry:n Raksan yhteydessä järjestämä Rakentajakurssi antaa omakotitalon tai kesämökin rakentamista suunnitteleville valmiuksia turvalliseen rakentamiseen oikealla kustannustasolla.

Uusi Taloyhtiön peruskorjaus -kurssi opastaa kiinteistönpidossa ja peruskorjauksiin liittyvissä asioissa. Perjantaina 13.3. järjestettävä seminaari Älykästä esteettömyyttä tuo ajankohtaista tietoa korjausrakentamisesta ja kodin esteettömyyden ratkaisuista.

Turvallista asumista esitellään myös teema-alueella, jossa messuyleisö pääsee käytännössä kokeilemaan erilaisia arkea helpottavia sovelluksia.

Ikääntyneiden kotien kunnostaminen esteettömiksi ja turvallisiksi

Ympäristöministeriö haluaa Ikäkoti kuntoon -kampanjallaan herättää rakennusalan ammattilaisia ja yrityksiä huomaamaan, kuinka paljon mahdollisuuksia väestön ikääntymiskehitys sekä ikääntyneiden kotien kunnostaminen esteettömiksi ja turvallisiksi tarjoaa alan työllisyyteen. Messuilla esitellään myös paljon julkisuutta saanut Age Man –ikäpuku, jonka päälle pukemalla pääsee kokemaan millaista on olla fyysisesti iän heikentämä.

 

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 13.-15.3.2015

Lisätietoja: www.raksamessut.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

esteetön asuminen messut rakentaminen remonttiohjeet