MAINOS

Retro keittiömalli Anna

Keittiö

Retrokeittiö Annaan on valittu italialaisen Lofran ja Bompanin sekä Mielen kodinkoneet.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Tässä ajattomassa retrokeittiössä yhdistyvät mustat sekä tammiviilutetut, huulletut 50-luvun ovet ja valkoinen, leveä retrorunko. Väriskaalaa jatkavat kauniit retromalliset kodinkoneet ja valkoinen nanolaminaattitaso tammipuisella reunalla. Sormikoukkuvetimet yläkaapeissa ja puutankovetimet alakaapeissa terästävät tämän aikakauden tyyliä. Kaappien sisältä löytyy tammesta valmistetut laadukkaat massiivipuulaatikot mitkä liukuvat kuin unelma moderneilla kiskoillaan.

Musta hana ja allas ovat mielenkiintoinen yksityiskohta perinteisessä keittiössä ja sopivat hienosti yhteen mustien ala-ovien kanssa. Takan viereen on rakennettu aamiaispiste tyylin mukaisella liukuovellisella yläkaapilla. Liukuovikaapin alta löytyy kauniit puiset pikkulaatikot, juuri aterimille sopivassa koossa. Asiakkaan saman aikakauden kauniit huonekalut ja astiat luovat yhdessä keittiön kanssa täydellistä 50-luvun tunnelmaa.

Kermanväristä, tilavaa ja kaunislinjaista Bompanin jääkaappipakastinta on keittiössä kaksi kappaletta. Jääkaappi-osan tilavuus on 255 litraa ja pakastin-osaan mahtuu 56 litran verran pakasteita. Bompani-kodinkoneet valmistetaan Italiassa.

Retrohenkinen, musta liesituuletin on Lofra Dolce Vita merkkinen. Se on 90cm leveä ja siinä on imuteho huikeat 800 m³/h. Tuulettimessa on tiskikonepestävät suodattimet ruostumatonta terästä. Tuulettimen voi asentaa joko hormiin tai sen voi käyttää aktiivihiilisuodattimilla.

Tyylikästä retrohenkeä edustaa myös Lofran musta Rainbow kaasuliesi kiertoilma-sähköuunilla. Lieden leveys on 90cm joten siinä mahtuu hyvin tekemään paljon ruokaa kerralla. Liedessä on viisi keittopoltinta, joista yksi on tehokas kolmikehäinen poltin. Tilavassa 94 litran uunissa on 2 tasolla peltien teleskooppiohjaus.

Mielen laadukkaassa pöytämallisessa mikrossa on täydellinen sulatus ja kypsennys automaattiohjelmilla. Tasainen ruskistus on mahdollista kiinteällä kvartsigrillillä. Mikrossa on myös lämpimänäpitotoiminto millä ruoat saa pysymään tarjoiluvalmiina.

Astianpesukone on integroitu kauniisti vanhan tyylin oven taakse ja työtasoa valaisee häikäisemätön yläkaapin pohjaan integroitu ledvalolista. Integroitu astianpesukone on Mieleltä ja siinä on 3D aterintaso aterimien pesua varten. Kone säästä jopa 40 % enemmän energiaa koska siinä on kuumavesiliitäntä.

Jalokaluste toimii Mielen, Lofran ja Bompanin jälleenmyyjänä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

50-luvun keittiö englantilaiskeittiö englantilaistyyliset keittiö fiftarikeittiö funkiskeittiö funkkiskeittiö fuusiokeittiöt Ilve


Lisää samasta aiheesta