Robottiruohonleikkurin asentaminen onnistuu ammattilaisen avulla

Piha

Ambrogio-ruohonleikkurin asentaminen on helppoa eikä se vaadi teknistä osaamista. Epäilyttääkö silti? Varaa helposti maahantuojan kouluttama ja valtuuttama asentaja asentamaan robottiruohonleikkurisi – säästät aikaa, hermoja ja saat takuulla toivotun lopputuloksen.

↑ Ambrogion PRO Line -sarjan robottileikkurit vastaavat vaativiakin tarpeita. Kaikki 10 mallia on varustettu harjattomilla moottoreilla ja voimakkailla lithium-ion-akuilla.

Kiinnostaako robottiruohonleikkuri, mutta sen asentaminen epäilyttää?

Ambrogio-ruohonleikkurin asentaminen ei vaadi teknistä osaamista. Asennus pitää kuitenkin tehdä huolellisesti, sillä oikeaoppinen asennus on tärkein asia, jotta robottiruohonleikkuri toimii oikein. Jos epäilet omia taitojasi tai sinulla ei ole aikaa asentaa kaapeleita itse, voit tilata asennuksiin koulutetun ammattilaisen asentamaan sen puolestasi

Koulutetut asentajat asentavat rajakaapelin asennuskoneen avulla. Ainoastaan ongelmakohdat ja jotkin esteet tehdään käsipelissä. Asennuskone upottaa rajakaapelin maan alle, joten kaapeli on heti poissa näkyvistä ja asentaminen on nopeaa. Yleensä asentajalla kuluu asennukseen aikaa 3–6 tuntia.

Katso Ambrogion PRO Line -robottiruohonleikkureiden esittelyvideo:

Muista nämä ennen asennuksen tilausta ja asentajan saapumista!

  1. Robottiruohonleikkuri tarvitsee sähköä: latausaseman läheisyydessä pitää olla pistorasia. Latausaseman virtajohdon pituus on yleensä 8 m.
  2. Nurmikon tulisi olla viikon sisällä leikattu lyhyeksi, sillä robottiruohonleikkurin tehtävänä on pitää nurmikkoa koko ajan lyhyenä.
  3. Varmista, että piha on siivottu eikä siinä ole kuoppia, joihin robottileikkuri voi jäädä kiinni. 
  4. Varaa asennusta varten riittävä määrä rajakaapelia. Rajakaapelia tarvitaan koko asennusalueen ulkoreunan matkalle. Rajakaapeli vedetään myös ulkoreunalta niiden esteiden ympäri, joihin robotin ei haluta törmätä. Tällaisia esteitä ovat mm. kukkapenkit ja marjaistutukset. Jos puun tyvikasvu on nouseva, robottileikkuri saattaa nousta puuta vasten pystyyn. Tällaisten puiden ympäri on vedettävät rajakaapeli, mutta jos puun tyvi on suora (kuten omenapuissa), voi leikkurin antaa kevyesti törmätä siihen.

Rajakaapeli vedetään koko poikkiviivan matkalle.

  1. Varaa esteiden kiertoja ja ongelmakohtia varten myös asennusnauloja. Alle 1 200-neliöiselle alueelle suosittelemme varaamaan asennusnauloja vähintään 100 kpl, tätä suuremmille vähintään 200 kpl. Jos alueella on paljon kaapelilla kierrettäviä esteitä, nauloja tarvitaan enemmän.

Ambrogion GREEN Line -sarjan leikkurit ovat vaivattomia ja sopivat pieniin puutarhoihin.

Lue asennuspalvelusta lisää täältä >

Ambrogio-robottiruohonleikkureiden jälleenmyyjät löydät täältä >

Katso Ambrogion GREEN Line -robottiruohonleikkureiden esittelyvideo:

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ambrogio Falmek Nurmikko nurmikonleikkaus robottileikkuri robottileikkuri kokemuksia robottiruohonleikkuri robottiruohonleikkuri kokemuksia robottiruohonleikkurin asennus robottiruohonleikkurin valinta ruohonleikkaus ruohonleikkuri ruohonleikkurin valinta

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.falmek.fi

Falmek Oy maahantuo muun muassa Char-Broil®-grillejä, jotka kuuluvat W.C. Bradleyn (perustettu 1885) pihatuotteiden tuoteperheeseen. Nykyään Char-Broilin tavoite on globaalisti olla innovatiivinen johtava valmistaja ulkotiloissa ruoan valmistukseen tarvittaville laitteille. Char-Broilin Euroopan mallistoon kuuluvat markkinoiden edistyksellisimmällä teknologialla varustetut kaasugrillit, sähkögrilli ja kaasulla toimiva savustin.

Falmek Oy tuo maahan myös Ambrogio Robot -ruohonleikkureita: Laajassa valikoimassa on 15 eri vaihtoehtoa pienistä pihoista aina 3 hehtaarin aloille. Robotit on suunnitellut ja valmistanut robottien valmistukseen erikoistunut italialainen Zucchetti Centro Sistemi.

Lue lisää: Falmek Oy