MAINOS

Tartarpihvi – valmista klassikkoruoka helposti

KeittiöRuoka

Klassinen tartarpihvi valmistetaan laadukkaasta lihasta tai valmiista tartarjauhelihasta. Tarjoile maukas annos kananmunankeltuaisen ja lisukkeiden kera.

Jaa sosiaalisessa mediassa

6 annosta

600 g naudan sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia

2 rkl Tabascoa

4 rkl Worcestershire-kastiketta

suolaa, mustapippuria

Lisäksi

n. 1 dl majoneesia

3 rkl Dijon-sinappia

2 sipulia

4 (säilyke)punajuurta

6 kananmunankeltuaista

pieniä kapriksia

pieniä suolakurkkuja

sormisuolaa

  1. Poista lihasta kalvot ja raasta liha raastimella tai pilko terävällä veitsellä pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja raastettu liha kulhossa. Muotoile pihvit käsin tai muotin avulla.
  2. Sekoita majoneesi ja Dijon-sinappi kulhossa. Silppua sipulit ja pilko kypsät punajuuret. Aseta jokaisen tartarpihvin päälle kananmunankeltuainen. Tarjoile lisukkeiden kanssa.


Kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

alkuruoka Pientalon herkkusuut tartar tartar-pihvi


Lisää samasta aiheesta