Pasha on pääsiäisen suosikkijälkiruoka

Ruoka
MAINOS
MAINOS LOPPUU
23.2.2024

Herkullinen pasha – kokeile tätä helppoa ohjetta!

5 – 6 annosta

  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria
  • 0,5 dl rusinoita
  • 0,5 dl mantelirouhetta
  • 2 rkl kuivattuja karpaloita/puolukoita
  • 1 rkl kuivattua ananasta

Koristeluun

  • karpaloita
  • paahdettuja mantelilastuja (halutessa)

Tee pasha näin

  1. Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu.
  2. Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita.
  3. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen.
Pasha

Raikas ja helppo pasha syntyy helposti. Kuva Timo Viljakainen.