MAINOS

Grillattu parsa ja parmankinkku

KeittiöRuoka

Parsa sopii hyvin grillattavaksi ja valmistuu nopeasti. Tarjoile grillattu parsa-annos parmankinkun ja pinjansiemenien kanssa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
  • 1 nippu (300 g) parsaa
  • 1 pkt (150 g) ilmakuivattua kinkkua, esimerkiksi parmankinkku
  • pinjansiemeniä
  1. Napsauta tai leikkaa parsojen puumainen osa pois.
  2. Grillaa parsat grillissä tai paista parsoja parilapannulla muutama minuutti, jotta saat parsojen pintaan väriä.
  3. Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla ilman rasvaa.
  4. Tarjoa grillatut parsat ilmakuivattujen parmankinkkunyyttien ja paahdettujen pinjansiemenien kanssa.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

alkuruoka grillattu parsa Herkkusuut ilmakuivattu kinkku parsa Pientalon herkkusuut resepti ruokaresepti


Lisää samasta aiheesta