Pientalon herkkusuut – grillattua parsaa ja ilmakuivattua kinkkua

Parasta pöytään äitienpäivänä! Toukokuun 10. päivänä äidille loihditaan juhlamenu, jossa kevät näkyy ja maistuu. Vihreä parsa-alkupala saa rustiikkia makua grillistä ja ilmakuivatusta kinkusta.
- 1 nippu (n. 300 g) parsaa
- 1 pkt (n. 150 g) ilmakuivattua kinkkua, esim. Serrano
- pinjansiemeniä
- Kuori parsat ja poista tyvestä puumainen osa.
- Esikeitä runsaassa vedessä 2–3 minuuttia.
- Grillaa tai paista parilapannulla minuutti tai pari, jotta saat parsojen pintaan väriä.
- Halutessasi voit paahtaa pinjansiemeniä hetken kuumalla pannulla ilman rasvaa.
- Tarjoa parsat ilmakuivatun kinkun ja paahdettujen pinjansiemenien kanssa.
Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
alkuruoka grillattu parsa Herkkusuut ilmakuivattu kinkku parsa Pientalon herkkusuut resepti ruokareseptiLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja