Grillattu parsa ja parmankinkku

Ruoka
Parsa sopii hyvin grillattavaksi ja valmistuu nopeasti. Tarjoile grillattu parsa-annos parmankinkun ja pinjansiemenien kanssa.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
14.4.2023
  • 1 nippu (300 g) parsaa
  • 1 pkt (150 g) ilmakuivattua kinkkua, esimerkiksi parmankinkku
  • pinjansiemeniä
  1. Napsauta tai leikkaa parsojen puumainen osa pois.
  2. Grillaa parsat grillissä tai paista parsoja parilapannulla muutama minuutti, jotta saat parsojen pintaan väriä.
  3. Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla ilman rasvaa.
  4. Tarjoa grillatut parsat ilmakuivattujen parmankinkkunyyttien ja paahdettujen pinjansiemenien kanssa.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty