Etanat valkosipulivoissa – helppo resepti neljälle

Ruoka
Pientalon herkkusuut – Herkkusuiden etanat
Kokeile helppoa ja herkullista etanaresepti neljälle! Klassiset etanat valkosipulivoissa sopivat hyvin alkuruoaksi tai pieneksi suolaiseksi iltapalaksi.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
5.2.2024

Valkosipulivoilla maustetut etanat on klassikkoruoka, joka valmistuu nopeasti.

  • 2 purkkia etanoita (n. 30 kpl)
  • 2 dl kuivaa valko- tai kuohuviiniä
  • suolaa
  • 150 g kirnuvoita
  • 1 valkosipuli
  • nippu (lehti)persiljaa
  • 1⁄2 sitruunan mehu
  • tuoretta maalaispatonkia tarjoiluun

 

Etanaresepti – etanat valkosipulivoilla

Huuhtele etanat. Kiehauta kattilallinen vettä, lisää valko- tai kuohuviini ja hieman suolaa. Keitä etanoita vedessä noin 10 minuuttia.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Nosta etanat uunin kestävään tarjoiluastiaan. Lisää voi ja silputtu persilja sekä purista joukkoon valkosipulinkynnet.

Nosta 200-asteiseen uuniin noin 5–10 minuutiksi kunnes voi on sulanut.

Purista joukkoon sitruunan mehu ja tarjoile heti patonkisiivujen kanssa.

Teksti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lue myös

Pientalon herkkusuut – herkkusuiden Tarte tatin

Pientalon herkkusuut – herkkusuiden carpaccio

MAINOS
MAINOS LOPPUU