MAINOS

Etanat valkosipulivoissa – helppo resepti neljälle

Ruoka

Kokeile helppoa ja herkullista etanaresepti neljälle! Klassiset etanat valkosipulivoissa sopivat hyvin alkuruoaksi tai pieneksi suolaiseksi iltapalaksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Valkosipulivoilla maustetut etanat on klassikkoruoka, joka valmistuu nopeasti.

  • 2 purkkia etanoita (n. 30 kpl)
  • 2 dl kuivaa valko- tai kuohuviiniä
  • suolaa
  • 150 g kirnuvoita
  • 1 valkosipuli
  • nippu (lehti)persiljaa
  • 1⁄2 sitruunan mehu
  • tuoretta maalaispatonkia tarjoiluun

 

Etanaresepti – etanat valkosipulivoilla

Huuhtele etanat. Kiehauta kattilallinen vettä, lisää valko- tai kuohuviini ja hieman suolaa. Keitä etanoita vedessä noin 10 minuuttia.

Nosta etanat uunin kestävään tarjoiluastiaan. Lisää voi ja silputtu persilja sekä purista joukkoon valkosipulinkynnet.

Nosta 200-asteiseen uuniin noin 5–10 minuutiksi kunnes voi on sulanut.

Purista joukkoon sitruunan mehu ja tarjoile heti patonkisiivujen kanssa.

Teksti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Lue myös

Pientalon herkkusuut – herkkusuiden Tarte tatin

Pientalon herkkusuut – herkkusuiden carpaccio

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

etanat etanat valkosipulivoissa illallinen Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut valkosipuli valkosipulietanat valkosipulivoi


Lisää samasta aiheesta