Pientalon herkkusuut – Herkkusuiden rapeat muikut

Syksyn pimenevien iltojen samettisessa tunnelmassa katetaan pöytään tuhtien makujen herkkuja. Kutsu naapurit kylään ja pistä pöytä koreaksi! Tarjoile perinteiset rapeat muikut suoraan Muurikka-pannulta.
- 700 g perattuja muikkuja
- 1,5 dl ruisjauhoja
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- suolaa (n. 1 rkl)
- voita ja rypsiöljyä paistamiseen
- tilliä
- Mittaa jauhot ja suola muovipussiin. Sekoita.
- Laita muikut pussiin ja ravistele niin, että ne ovat yltä päältä jauhossa.
- Paista muikut Muurikka-pannulla kauniin ruskeiksi ja rapeiksi.
- Leikkaa päälle tuoretta tilliä.
Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
Herkkusuut muikku muikut muurikka Muurikka-pannu Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut rapeat muikutLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja