MAINOS

Kerroskiisseli

Ruoka

Kerroskiisseli saa kauniin ulkoasunsa lakka- ja maitokiisselien yhdistelmästä. Kiisseliin voi käyttää myös herukkoja, vadelmia sekä tyrnimarjoja. Tarjoile kerroskiisseli esimerkiksi korkeista juomalaseista tai läpinäkyvistä jälkiruokakulhoista.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Juhlava kerroskiisseli 

6:lle

Maitokiisseli

  • 6 dl maitoa
  • 1 muna
  • 3 rkl perunajauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria 
  1. Mittaa ainekset kattilaan, sekoita tasaiseksi ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee.
  2. Jaa kiisseli läpinäkyviin annosmaljoihin tai laseihin. Jäähdytä.

Lakkakiisseli

  • 5 dl omenamehua
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 300 g lakkoja
  1. Mittaa mehu kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri. Kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon lakat.
  2. Kaada lakkakiisseli annosmaljoihin maitokiisselin päälle. Ripottele pinnalle hieman sokeria. 

Vinkki! Kokeile muitakin marjoja ja mehuja: raikas kiisseli syntyy herukoista, vadelmista tai tyrnimarjoista.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

jälkiruoka kerroskiisseli Pientalon herkkusuut ruokaresepti


Lisää samasta aiheesta