Pientalon herkkusuut – muscovadoraparperi jäätelön, kermavaahdon ja mansikoiden kanssa

Raparperinen jäätelöjälkiruoka täydentää kesämakujen kavalkadin.
Muscovadoraparperi
- 200 g raparperia
- 1 dl muscovadosokeria
- 2 rkl vettä
- vaniljatanko
Tarjoiluun
- 2 dl kuohukermaa
- 1 l vaniljajäätelöä
- 1 l mansikoita
- Leikkaa raparperi paloiksi ja laita kattilaan veden ja muscovadosokerin kanssa. Halkaise vaniljatanko ja raaputa veitsellä siemenet joukkoon.
- Keittele seosta miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmenneet ja sokeri sulanut.
- Siirrä kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ennen tarjoilua.
- Pyöritä vähän sulaneesta jäätelöstä kahden lusikan avulla palloja ja asettele ne annosmaljoihin. Lusikoi päälle kermavaahtoa ja raparperiseosta. Koristele tuoreilla mansikoilla.
Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
Herkkusuut jälkiruoka jäätelö mansikat Pientalon herkkusuut raparperi resepti ruokareseptiLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja