MAINOS PÄÄTTYY
Pannacotta valkosuklaasta ja piimästä

Ihana italialainen pannacotta toimii myös piimästä tehtynä! Tarjoile täyteläinen valkosuklaa-piimäpannacotta lakkojen tai muiden marjojen kanssa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Valkosuklaa-piimäpannacotta
4 annosta | 15 min + 4 h
- 3 liivatelehteä
- 3 dl piimää
- 0,5 dl sokeria
- 2 rkl hunajaa
- vaniljaa myllystä tai 1 vaniljatangon siemenet
- 100 g valkosuklaata
- 0,5–1 sitruunan mehu
- 2 dl lakkoja
- rouhittua valkosuklaata
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 10 minuutiksi.
- Sekoita piimä, sokeri, hunaja ja vanilja kattilassa. Kuumenna koko ajan sekoittaen lähes kiehumispisteeseen, nosta kattila levyltä ja paloittele joukkoon valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi.
- Kuumenna sitruunamehu esim. mikrossa, purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita ne kuumaan mehuun. Kaada liivate-mehu-seos nauhana kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Jaa seos jälkiruoka-astioihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään 4 h tai yön yli.
- Tarjoile lakkojen ja valkosuklaarouheen kanssa.
Kuva: Maru Lemmetty
Lisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja