MAINOS

Savustetut katkaravut

KeittiöRuoka

Oletko koskaan savustanut katkarapuja? Kokeile helppoa ja nopeaa reseptiä!

Jaa sosiaalisessa mediassa
  • 700 g kokonaisia katkarapuja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 5 – 6 valkosipulin kynttä
  • persiljaa

 

  1. Jos käytät pakastettuja rapuja, sulata ne jääkaapissa vuorokausi ennen savustamista.
  2. Purista valkosipulin kynnet murskaksi rapujen päälle.
  3. Laita ravut Muurikka-savustimeen noin 5 minuutiksi.
  4. Koristele katkaravut tuoreella persiljalla. Nauti aiolin ja tuoreen leivän kanssa.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Herkkusuut katkarapu katkaravut Muurikka-savustin Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut resepti ruoka


Lisää samasta aiheesta