Pientalon herkkusuut – savustetut katkaravut

Syksyn pimenevien iltojen samettisessa tunnelmassa katetaan pöytään tuhtien makujen herkkuja. Kutsu naapurit kylään ja pistä pöytä koreaksi! Oletko koskaan savustanut katkarapuja?
- 700 g kokonaisia katkarapuja (tuoreita tai pakastettuja)
- 5 – 6 valkosipulin kynttä
- persiljaa
- Jos käytät pakastettuja rapuja, sulata ne jääkaapissa vuorokausi ennen savustamista.
- Purista valkosipulin kynnet rapujen päälle.
- Laita ravut Muurikka-savustimeen noin 5 minuutiksi.
- Koristele tuoreella persiljalla. Nauti aiolin ja tuoreen leivän kanssa.
Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty
Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:
Herkkusuut katkarapu katkaravut Muurikka-savustin Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut resepti ruokaLisää samasta aiheesta
Tuotehaku
Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja