MAINOS

Vitello Tonnato paahtopaistista ja riimihärästä

KeittiöRuoka

Vitello Tonnato tehdään vasikanpaistista. Jos vasikanpaistia ei ole saatavissa, voit valmistaa annoksen myös esimerkiksi paahtopaistista ja riimihärästä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

(vasikkaa ja tonnikalaa)

Aito Vitello Tonnato tehdään vasikanpaistista. Tässä Vitello Tonnato tehtiin paahtopaistista ja riimihärästä.

  • Ohuita siivuja vasikanpaistia tai naudan paahtopaistia sekä riimihärkää (lihat viileitä).


Tonnato-kastike

  • 2 prk vaaleaa tonnikalaa (öljyssä)
  • 200 g majoneesia
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1–2 rkl kapriksia
  • loraus omenaviinietikkaa
  • 1 sitruunan mehu
  • 3 valkosipulin kynttä puristettuna
  • 0,5 dl kuohukermaa
  • mustapippuria
  • ripaus sokeria
  1. Valuta tonnikalat. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella. Tarkistele makua sekoittaessa.
  2. Anna kastikkeen vetäytyä kylmässä reilu puoli tuntia.
  3. Asettele lihat tarjoiluvadille ja kaada runsaasti kastiketta lihojen päälle.
  4. Viimeistele parmesaanilastuin ja isoin kapriksin.

Resepti: toimitus, kuva: Maru Lemmetty

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

alkuruoka italialainen ruoka Pientalo ja piha Pientalon herkkusuut vasikka vitello tonnato


Lisää samasta aiheesta