MAINOS

Säädä grillin lämpötilaa portaattomasti liikuteltavan arinan avulla

MökkiPiha

Jämäkässä Valugrillissä on portaaton arinan korkeussäätö, mikä mahdollistaa lämpötilan säätämisen grillaamisen aikana tarkastikin: arina siirtyy kahvasta veivaamalla lähemmäs tai kauemmas tulesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Täydellinen grilli palkitsee grillaajan unohtumattomilla grilliherkuilla, esimerkiksi pitkään hiilloksella haudutetulla karitsanpaistilla tai aidolla tulella valmistetulla muurinpohjaletulla ja nokipannukahvilla. Kokeile herkullisia grilliruokia kalasta, lihasta ja vihanneksista!

Valugrillin kätevän kierremekanismin ansiosta arinan etäisyyttä kypsennystasoon voi säätää portaattomasti, mikä mahdollistaa ruuille sopivan lämpötilan valitsemisen. Kala tai vihannes ei kaipaa niin kuumaa kuin kunnon paisti.

Lisäksi grillaamisen loppuvaiheessa viimeistenkin hehkuvien hiilien lämpö saadaan käytettyä, kun arinaa nostetaan lähemmäs kypsennystasoa.

 

↑Valugrillin työkorkeus on suunniteltu säästämään kokkien selkää ja jalkoja. Myös käytännölliset työtasot ja tarvikekoukut helpottavat työskentelyä. Säilytystila grillin alaosassa sopii esimerkiksi polttopuiden tai sytytysnesteiden säilyttämiseen.

Valinnan varaa – vaikka uljas valubetonirunko tai klassikkogrilli

Jämäkät rakenteet takaavat, että Valugrillit kestävät vuosikymmeniä ja grillausjälki pysyy priimana vuodesta toiseen.

Esimerkiksi Valugrilli Garden sopii uljaan ulkomuotonsa ja säänkestävän valubetonirunkonsa ansiosta erinomaisesti niin rantamaisemiin kuin kaupunkiolosuhteisiinkin. Piippusarjan kera grillin voi asentaa myös katokseen tai huvimajaan. Ruoanlaiton mukavuutta lisäävät tukevat sivutyötasot molemmilla puolin grilliä.

Katso video Valugrilli Gardenista:

 

Tulet ja tuiskut kestävän Valugrilli Classicin jämäkkä runko on valmistettu raudoitetuista valubetonielementeistä. Arinan korkeus säätyy portaattomasti. Tälläkin klassikolla loihtii helposti herkullisen aterian suurellekin joukolle.

Katso video Valugrilli Classicista:

Toimitus kotiin

Kaikki Valugrillit valmistetaan Joensuussa ja toimitetaan asiakkaalle osina puu- tai pahvilaatikossa rahtilavalle pakattuna. Grillin voi myös noutaa, jolloin säästää toimituskulut.

Asennuksen jälkeen grilli on heti valmis loihtimaan maistuvia herkkuja – nautinnollisia ruokahetkiä!

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

arina grillaaminen Grillaus grilli grilliherkut pihagrilli säädettävä arina säädettävä lämpötila