MAINOS

Sähkö kotona -video kertoo sähköholtittoman perheen saamasta opetuksesta

Talo

STEK ry julkaisee sähkön ajankohtaisiin aiheisiin liittyvää animaatiosarjaa. Sähkö kotona -osa kertoo sähköä holtittomasti käyttävän perheen viisastumisesta. Katso video!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Sähköturvallisuuden edistämiskeksus STEK ry julkaisee sähkön ajankohtaisiin aiheisiin liittyvää animaatiosarjaa. Sarjan toinen osa, Sähkö kotona, kertoo sähköä holtittomasti käyttävän perheen viisastumisesta.

Päivittäinen, keskeytymätön sähkön saanti on nykyään itsestäänselvyys, joka huomataan parhaiten silloin, kun sähkön jakelussa on häiriöitä. Yhteiskunta ei kovin pitkään selviäisi ilman sähköä. 

Yhteiskunta toimii sähköenergian varassa, ja sähkö mahdollistaa hyvän ja turvallisen elämän kasvihuonekaasupäästöt minimoiden. Animaatiossa viitataankin älykkääseen taloautomaatioon, joka tulevaisuudessa tulee ottamaan ihmisen roolin energiankulutuksen minimoimisessa. Myös hajautettu energiantuotanto ja älykäs sähköverkko ovat tarinassa mukana, vielä sivuosassa.

– Energian- ja sähkönsäästöstä sekä energiatehokkuudesta on puhuttu viimeiset kymmenen vuotta niin paljon, että ihmiset alkavat jo turtua asiaan, STEKin toimitusjohtaja Timo Kekkonen sanoo. – Sähköalan oma visio onkin, että energiatehokkaat sähköistysjärjestelmät ovat ratkaisevassa roolissa. Silloin järkevä energiankäyttö on pitkälle automatisoitua. Tähän ajatukseen perustuu pitkälle myös älykäs sähköverkko, Kekkonen jatkaa.

Katso video: 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.