MAINOS

Sähkömies vastaa – Sähköpattereiden vaihto

LämmitysTalo

Talon sähköpatterit tulisi vaihtaa uusiin. Mutta millaisiin? Löydä sähkömies -palvelun (Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto) ammattilaiset vastaavat lukijoiden kysymyksiin. Kysy sähkömieheltä suomela.fi/kysy-sahkarilta. Kysymyksiä ja vastauksia julkaistaan Pientalo ja piha -lehdessä sekä nettisivuillamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vanhojen sähköpattereiden vaihto uusiin. Minkälaiset sähköpatterit olisivat hyvät? Ikkunan alle, joissa on pitkät verhot, eli patterit ei saisi kuumentua liikaa koska verhot menee pattereiden päälle.

Timo

Sähkömies vastaa

Lähtökohtaisesti sähköpattereita ei saa peittää: tämä selviää myös tuotteiden käyttöohjeista. Joissain lähteissä mainitaan, että öljytäytteiset patterit olisivat turvallisempia, mutta yleensä näidenkin ohjeissa kielletään peittäminen.

Verhot tulisi asentaa siten etteivät ne estä sähköpatterin ilman vaihtuvuutta.

— tekninen asiantuntija Matti Orrberg Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n Löydä sähkömies -palvelusta

Oikeudet omaavien sähköasennusliikkeiden yhteystiedot ovat paikkakuntakohtaisesti haettavissa www.löydäsähkömies.fi -palvelusta.

Onko sinulla sähköistä kysyttävää?

Onko sinulla sähköasioihin liittyviä kysymyksiä, joihin haluaisit saada luotettavia vastauksia? Kysy sähkömieheltä osoitteessa www.suomela.fi/kysy-sahkarilta

Kuva: Pixabay

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Kysy sähkäriltä kysy sähkömieheltä STUL suora sähkölämmitys Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto sähkölämmitys sähkölämmitysjärjestelmä sähköpatteri


Lisää samasta aiheesta